Muziekkussen - SleepingCare Muziekkussen - SleepingCare
Muziekkussen - SleepingCare Muziekkussen - SleepingCare
Muziekkussen - SleepingCare
5 Reviews | Review toevoegen
Het SleepingCare kussen heeft een ingebouwd speakersysteem waarmee u draadloos via bluetooth zachte ontspannende muziek kunt beluisteren. Ideaal om te ontspannen of in slaap te komen.

Standaard levertijd

1-3 werkdagen.

€ 89,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heerlijk ontspannen

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het luisteren naar muziek met behulp van een muziekkussen heel goed werkt bij nachtelijke onrust. Helemaal wanneer de muziek speciaal voor de persoon die ernaar luistert is uitgezocht. Ook heerlijk om  's ochtends rustig bij wakker te worden. Voor onderzoekresultaten die gepubliceerd zijn in het tijdschrift voor ouderengeneeskunde: zie de bijlage.

Het SleepingCare kussen heeft een ingebouwd speakersysteem waarmee u zachte ontspannende muziek kunt beluisteren. Het orthopedische kussen biedt daarnaast een hoog ligcomfort voor mensen met nekklachten en kan spanning verminderen.

U streamt muziek naar uw keuze via Bluetooth draadloos naar de speakers, daardoor kunt u rustig in slaap vallen. Op uw tablet of smartphone kunt u een timer instellen, zodat de muziek vanzelf uit gaat. Ook is het mogelijk om muziek af te spelen van bijvoorbeeld een CD-speler, via de meegeleverd kabel. Aangezien u met uw oren dicht bij de speakers ligt, kunt u muziek luisteren zonder uw partner te storen.

Dit kussen werkt ook bij tinnitusklachten. Bij de aandoening tinnitus, beter bekend als oorsuizen, worden geluiden in een of beide oren waargenomen, zonder dat er een geluidsbron aanwezig is. Doordat het geluid constant aanwezig is in het hoofd, kan dit leiden tot klachten als onrust, irritaties, moeheid en verminderde concentratie. Daarnaast kan het de nachtrust verstoren en zo de klachten verergeren. Tinnitus is over het algemeen niet te genezen, maar er zijn diverse behandelmethoden om te leren er beter mee om te gaan. Omdat er bij het slapengaan nauwelijks omgevingsgeluiden zijn die de tinnitusgeluiden naar de achtergrond drukken, verergeren de klachten vaak bij het in slaap komen. Het muziekkussen zorgt voor achtergrondgeluiden die de tinnitus doen vervagen. 

Het kussen wordt geleverd met een wasbare hoes, een Nederlandstalige handleiding en twee jaar garantie. Uit hygiënisch oogpunt is het niet mogelijk om het kussen te retourneren. 
  • Muziek speeltijd: 3-5 uur
  • Afmetingen: 48 x 31 x 10 cm
  • Hoes: wasbaar (handwas)
TIP: er kan een extra kussensloop om het kussen heen worden gedaan.

Sorteren op:

Review toevoegen
Dickie - 30-06-2022 20:05

Met tinnitus een goede afleiding/ middel om beter te kunnen slapen.

Margot - 28-11-2021 21:49

Helaas is mijn moeder slecht horend, niet ongewoon als je 97 jaar bent. Het geluidsvolume is daarmee helaas niet toereikend dus het kussen is niet bruikbaar.

A.Nefs - 25-11-2021 14:41

Het geluid van het muziek kussen is niet te regelen mijn moeder had er niets aan dus heb ik het geroutineerd

A.NefsHet muziekkussen - 25-11-2021 14:37

Het muziekkussen

De Nobel - 05-03-2020 23:13

Werkt uitstekend