Muziekkussen - Elsa Ampliton Muziekkussen - Elsa Ampliton Muziekkussen - Elsa Ampliton Muziekkussen - Elsa Ampliton
Muziekkussen - Elsa Ampliton Muziekkussen - Elsa Ampliton Muziekkussen - Elsa Ampliton Muziekkussen - Elsa Ampliton
Muziekkussen - Elsa Ampliton
1 Review | Review toevoegen
Het Elsa muziekkussen heeft een ingebouwd speakersysteem waarmee u zachte ontspannende muziek kunt beluisteren. Ideaal om te ontspannen of in slaap te komen.

Standaard levertijd

1-3 werkdagen.

€ 99,70
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heerlijk ontspannen

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het luisteren naar muziek met behulp van een muziekkussen heel goed werkt bij nachtelijke onrust. Helemaal wanneer de muziek speciaal voor de persoon die ernaar luistert is uitgezocht. Ook heerlijk om 's ochtends rustig bij wakker te worden. Voor onderzoekresultaten die gepubliceerd zijn in het tijdschrift voor ouderengeneeskunde: zie de bijlage.

Het Elsa Muziekkussen heeft een ingebouwd speakersysteem waarmee u zachte ontspannende muziek kunt beluisteren. Het orthopedische kussen biedt daarnaast een hoog ligcomfort voor mensen met nekklachten en kan spanning verminderen.

Over dit item

 • Ideaal om te ontspannen en bij inslaapstoornissen, aanbevolen door de Duitse Tinnitus-Liga
 • Geïntegreerd luidsprekersysteem - naar muziek en luisterboeken zonder hoofdtelefoon luisteren
 • Eenvoudige aansluiting op elke mobiele telefoon, elke MP3-speler en elke cd-speler
 • Het nekkussen en de overtrek zijn volledig wasbaar
 • Ontlast tijdens het slapen nekwervels, spieren en zenuwbanen, spanningen worden opgelost.

Wereldwijd uniek 

 • Combineert ergonomie en geluidscomfort. Het Elsa Ampliton soundkussen bestaat uit visco-elastisch Elsa-mineraalschuim. Deze reageert op lichaamswarmte en -gewicht en past zich zo optimaal en individueel aan de patiënten aan. De geïntegreerde luidsprekers zijn zo in het kussen verwerkt, dat het ligcomfort niet wordt beïnvloed.
 • Voor een gevoel van innerlijke rust en een intensieve geluidservaring sluit je het Elsa Ampliton soundkussen eenvoudig aan op je cd-speler, mp3-speler of een ander outputapparaat. Het anatomisch gevormde steunkussen maakt ook bij zijligging een correcte ondersteuning van de nek en schouders mogelijk.
 • Het elsa-mineraalschuim kan in de wasmachine worden gewassen om vuil en stof er eenvoudig uit te wassen. En om zijn elasticiteit en duurzame hygiëne te behouden, moet je hem zelfs wassen, want regelmatig wassen verhoogt de levensduur.
 • Levering inclusief fluweelzachte, door ritssluiting afneembare velours bekleding in koningsblauw, die zich als een "tweede huid" aan het kussen aanpast.
 • De Elsa Ampltion soundrail is bovendien volledig uitneembaar.


Aangezien u met uw oren dicht bij de speakers ligt, kunt u muziek luisteren zonder uw partner te storen.

Dit kussen werkt ook bij tinnitusklachten. Bij de aandoening tinnitus, beter bekend als oorsuizen, worden geluiden in een of beide oren waargenomen, zonder dat er een geluidsbron aanwezig is. Doordat het geluid constant aanwezig is in het hoofd, kan dit leiden tot klachten als onrust, irritaties, moeheid en verminderde concentratie. Daarnaast kan het de nachtrust verstoren en zo de klachten verergeren. Tinnitus is over het algemeen niet te genezen, maar er zijn diverse behandelmethoden om te leren er beter mee om te gaan. Omdat er bij het slapengaan nauwelijks omgevingsgeluiden zijn die de tinnitusgeluiden naar de achtergrond drukken, verergeren de klachten vaak bij het in slaap komen. Het muziekkussen zorgt voor achtergrondgeluiden die de tinnitus doen vervagen. 

Uit hygiënisch oogpunt is het niet mogelijk om het kussen te retourneren. 
 • Kleur: Turquoise
 • Productafmetingen: 50 x 30 x 11 cm; 1.5 kg
 • Materiaal: Visco-elastisch Elsa-mineraalschuim
 • Wasbaar in de wasmachine
TIP: er kan een extra kussensloop om het kussen heen worden gedaan.

Sorteren op:

Review toevoegen
Dickie Volbeda - 13-11-2023 14:06

Al meerdere jaren blij met de aanschaf van dit kussen. Ik gebruik het i.v.m. tinnitus.
Een paar keer contact gehad over vragen en die keren ben ik superfijn geholpen.
Een aanrader.