MijnSOS Alarmhorloge MijnSOS Alarmhorloge MijnSOS Alarmhorloge MijnSOS Alarmhorloge MijnSOS Alarmhorloge
MijnSOS Alarmhorloge MijnSOS Alarmhorloge MijnSOS Alarmhorloge MijnSOS Alarmhorloge MijnSOS Alarmhorloge
Alarmhorloge MijnSOS
0 Review | Review toevoegen
Belfunctie, valdetector, bloeddruk en temperatuur meter. Zien waar iemand is via GPS, veilige zone instellen en SOS knop. Met de mogelijkheid om iemand op afstand te ondersteunen.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 129,95
Prijs per Stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en  voor wie

Dit alarm horloge bevat zeer veel functionaliteiten, zoals onder andere een bloeddrukmeter en een belfunctie. 

SOS alarm

Bij een SOS-alarm belt het horloge automatisch één voor één naar drie vooraf ingestelde telefoonnummers. Ook wordt er een sms gestuurd en worden alle contacten via de app gewaarschuwd.

Nederlandse App en Gps tracker

U kunt deze SOS-tracker gemakkelijk koppelen aan de gratis Nederlandstalige app. Via deze app kunt u alle instellingen wijzigen en ook de positie volgen van het horloge. Naast de huidige positie van het horloge is ook de gps-geschiedenis te vinden in de app.

Meet belangrijke lichaamsfuncties

Via de app kunt u ook uw bloeddruk, hartslag en temperatuur meten. De app houdt een grafiek bij van alle metingen die u kunt bekijken. De app herkent automatisch wanneer de hartslag te hoog of te laag is. Er kunnen ook medicatieherinneringen worden ingesteld via de app.

Belfunctie

Op het horloge bevinden zich twee grote, goed herkenbare knoppen om snel te bellen. Via de app kunnen twee telefoonnummers worden toegewezen aan de twee belknoppen. Als het horloge wordt gebeld neemt deze automatisch op, zodat er geen telefoontjes worden gemist. Ook kan een spraakbericht worden achtergelaten via de app en via het horloge.

Valdetectie

Een andere functie van het alarm horloge is de valdetectie. Als een val wordt gedetecteerd activeert het horloge automatisch een alarm.

Direct klaar voor gebruik

Indien u kiest voor de KPN-simkaart, wordt deze voor u geïnstalleerd in de noodknop, waardoor de tracker direct gebruiksklaar is. De simkaart maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN en u zit niet vast aan een abonnement of "kleine lettertjes". Mocht u liever een andere provider gebruiken, dan kan kunt u de simkaart eenvoudig omwisselen.

Installatieservice

Het is ook mogelijk om mijnSOS, inclusief de noodnummers, naar wens te laten installeren.

Deze Installatieservice kost € 20,00, inclusief pre-paid KPN-simkaart met € 2,50 tegoed. Wanneer u de simkaart koppelt aan MijnKPN kunt u gratis met € 7,50 opwaarderen. 

U kunt uw keuze bovenaan deze pagina aangeven. Daarna kunt u bestellen via de groene bestlknop.

En hieronder kunt u het aanvraagformulier voor de installatieservice downloaden. Dit formulier biedt u de mogelijkheid om uw persoonlijke wensen in te vullen. Na aankoop ontvangt u een orderbevestiging via e-mail. U kunt het ingevulde formulier als antwoord daarop naar ons sturen.

  download aanvraag formulier installatieservice  

Opladen

Er is een oplaadadapter inbegrepen bij het alarm horloge, wij raden aan om gebruik te maken van deze oplaadadapter of een adapter van 5 volt en 1 ampère (1000 mA of 1 A). Deze specificaties kunt u vinden op de oplader. Bij gebruik van een oplader met meer vermogen (bijvoorbeeld een snellader), vervalt de garantie. Het gebruiken van een snellader verkort namelijk de levensduur van de batterij en kan leiden tot schade aan het horloge.

Voordelen van dit alarm:

  • Hartslag-, bloeddruk- en temperatuurmeting

  • Extra lange batterijduur

  • Gratis handige app

  • IP67 waterdichtheid: stofdicht en waterdicht tot 1 meter diepte

  • Belfunctie

  • Compacte magnetische oplader

Specificaties

Formaat (bxdxh): 52x42x15 mm
Gewicht: 72 gram

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

GPS tracker - functies
Alarmknop
Activiteit- en/of valdetectie
Spreek- en luisterverbinding
Veilige zone instellen
Waterdicht
Waterresistent
GPS tracker - alarmering naar ...
Familie of mantelzorger
Zorgcentrale
GPS tracker - draagvorm
Clip
Horloge
Om de nek
Riem-bevestiging
Schoenzool
Sleutelbos-bevestiging
GPS tracker - abonnement vorm
GPS tracker - huren of kopen
Huren
Kopen
GPS tracker - voor mannen/vrouwen
Mannen
Vrouwen