Met mijn vader is niks mis
0 Reviews | Review toevoegen

Toine Heijmans is columnist bij de Volkskrant, hij schreef een liefdevol, verwonderd verslag van een zoon over zijn vader met Alzheimer. 'Met mijn vader is niks mis, wel met de wereld om hem heen'.

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 18,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Mijn vader heeft een nieuwe vriend. Ze kennen elkaar al langer. Samen zitten ze in mijn vaders stoel, de stoel waar niemand anders in mag zitten. Het is geen gemakkelijk gezicht.

Toine Heijmans schrijft onnavolgbaar over zijn vader en zijn nieuwe vriend, dr. Alzheimer. Zijn veelgelezen columns in het Volkskrant Magazine vormen samen een reis door het vergetelrijk.

Dit boek is een liefdevol verslag van een gevecht tegen dementie, geschreven in betoverende taal. Een monumentje voor een eigenzinnige vader die zichzelf probeert te blijven en tegenstribbelend afscheid neemt van de dingen die hij kent. Een universeel verhaal over een unieke situatie, met foto's uit de tijd dat zijn vader nog een vader was.
Met mijn vader is niks mis. Wel met de wereld om hem heen.


   Bestellen   

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789045039626
Auteur
Toine Heijmans
Kaft
Hard cover
Uitgeverij
Uitgeverij Atlas Contact
Laatst bekeken producten