Magnetisch legbord - Klusjesman Magnetisch legbord - Klusjesman Magnetisch legbord - Klusjesman
Magnetisch legbord - Klusjesman Magnetisch legbord - Klusjesman Magnetisch legbord - Klusjesman
Magnetisch legbord - Klusjesman
0 Review | Review toevoegen
Cre√ęer je eigen werkplaats met gereedschap en haal hiermee dierbare herinneringen naar boven. Retro ge√Įllustreerde stukken waarmee je sc√®nes kan cre√ęren die een gesprek waard zijn.

Standaard levertijd

3 werkdagen

‚ā¨¬†41,15
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Iets nieuws bouwen of iets ouds repareren gaf mensen onafhankelijkheid en waardevolle ervaring. Met deze kit heb je alle populaire tools binnen handbereik. Plan aankomende doe-het-zelfprojecten of geniet gewoon van het organiseren van je gereedschapskist.

Magnetische afbeeldingsborden

De Relish Magnetic Picture Boards zijn ontworpen om mensen met dementie in het midden van de late fase te plezieren. Retro geïllustreerde stukken zijn speciaal ontworpen om dierbare herinneringen op te roepen, scènes te creëren die een gesprek waard zijn of die op zichzelf gesprekken kunnen stimuleren. Er is geen goede of foute manier om met deze activiteit om te gaan.

Gedurfde kleuren helpen de zichtbaarheid en grote, gemakkelijk te hanteren stukken en worden op hun plaats gehouden met krachtige magneten op een hoogwaardig fotobord dat is ontworpen om te openen als een boek. Een ideale activiteit voor diegenen die moeite hebben om puzzels te voltooien, wat een gevoel van voldoening en prestatie geeft.

Er worden gespreksprompts bij het bord gevoegd. Deze activiteit inspireert niet alleen tot gesprekken over eerdere doe-het-zelfprojecten en ongelukken, maar kan ook de interesse in oude vaardigheden weer aanwakkeren of interesse wekken voor nieuwe en gerelateerde activiteiten.

Producteigenschappen:
  • Maat: 36cm x 25cm
  • 15 x magneetstukken
  • Retrobeelden roepen herinneringen op
  • Midden-laat stadium dementie
  • Een geweldige activiteit voor degenen die niet in staat zijn om puzzels te voltooien
  • Duurzaam en gemakkelijk schoon te maken
  • Geheugenspelletjes voor mensen met dementie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.