Magnetisch legbord - Bakgerei
0 Reviews | Review toevoegen

Creëer je eigen keuken met bakspullen en haal dierbare herinneringen op. Retro geïllustreerde stukken waarmee je scènes kan creëren die een gesprek waard zijn.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Deze verzameling prachtig geïllustreerde magnetische stukken nodigt mensen met dementie uit om een plezierige situatie te creëren. Of het nu gaat om het maken van vers gebakken brood voor de week of een Victoria Sponge voor een speciale gelegenheid, bakken was altijd leuk voor het hele gezin. Er is veel werk aan de winkel om het mengsel en de timing precies goed te krijgen en voor een goede opkomst te zorgen. Ontdek alle basisingrediënten van een fervent bakker in één stijlvolle voorraadkast.

Magnetische afbeeldingsborden

De Magnetische afbeeldingsborden zijn ontworpen om mensen met dementie in het midden van de late fase te plezieren. Retro geïllustreerde stukken zijn speciaal ontworpen om dierbare herinneringen op te roepen, scènes te creëren die een gesprek waard zijn of die op zichzelf gesprekken kunnen stimuleren. Er is geen goede of foute manier om met deze activiteit om te gaan.

Gedurfde kleuren helpen de zichtbaarheid en grote, gemakkelijk te hanteren stukken en kunnen met krachtige magneten op het hoogwaardige fotobord worden geplaatst. Een ideale activiteit voor diegenen die moeite hebben om puzzels te voltooien, deze activiteit geeft hetzelfde gevoel van voldoening.

Er worden gespreksprompts bij het bord gevoegd. Deze activiteit wekt niet alleen gelukkige herinneringen op, zoals de geur van mama's versgebakken cakejes, of bakdebacles uit het verleden, maar het kan de interesse in oude vaardigheden opnieuw aanwakkeren of interesse wekken voor nieuwe en gerelateerde activiteiten.

Producteigenschappen:
  • Maat: 36cm x 25cm
  • 15 x magneetstukken
  • Retrobeelden roepen herinneringen op
  • Midden-laat stadium dementie
  • Een geweldige activiteit voor degenen die niet in staat zijn om puzzels te voltooien
  • Duurzaam en gemakkelijk schoon te maken
  • Geheugenspelletjes voor mensen met dementie

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten