Magnetisch legbord - Bakgerei Magnetisch legbord - Bakgerei Magnetisch legbord - Bakgerei
Magnetisch legbord - Bakgerei Magnetisch legbord - Bakgerei Magnetisch legbord - Bakgerei
Magnetisch legbord - Bakgerei
0 Review | Review toevoegen
Cre√ęer je eigen keuken met bakspullen en haal dierbare herinneringen op. Retro ge√Įllustreerde stukken waarmee je sc√®nes kan cre√ęren die een gesprek waard zijn.

Standaard levertijd

3 werkdagen

‚ā¨¬†41,15
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Deze verzameling prachtig geïllustreerde magnetische stukken nodigt mensen met dementie uit om een plezierige situatie te creëren. Of het nu gaat om het maken van vers gebakken brood voor de week of een Victoria Sponge voor een speciale gelegenheid, bakken was altijd leuk voor het hele gezin. Er is veel werk aan de winkel om het mengsel en de timing precies goed te krijgen en voor een goede opkomst te zorgen. Ontdek alle basisingrediënten van een fervent bakker in één stijlvolle voorraadkast.

Magnetische afbeeldingsborden

De Magnetische afbeeldingsborden zijn ontworpen om mensen met dementie in het midden van de late fase te plezieren. Retro geïllustreerde stukken zijn speciaal ontworpen om dierbare herinneringen op te roepen, scènes te creëren die een gesprek waard zijn of die op zichzelf gesprekken kunnen stimuleren. Er is geen goede of foute manier om met deze activiteit om te gaan.

Gedurfde kleuren helpen de zichtbaarheid en grote, gemakkelijk te hanteren stukken en kunnen met krachtige magneten op het hoogwaardige fotobord worden geplaatst. Een ideale activiteit voor diegenen die moeite hebben om puzzels te voltooien, deze activiteit geeft hetzelfde gevoel van voldoening.

Er worden gespreksprompts bij het bord gevoegd. Deze activiteit wekt niet alleen gelukkige herinneringen op, zoals de geur van mama's versgebakken cakejes, of bakdebacles uit het verleden, maar het kan de interesse in oude vaardigheden opnieuw aanwakkeren of interesse wekken voor nieuwe en gerelateerde activiteiten.

Producteigenschappen:
  • Maat: 36cm x 25cm
  • 15 x magneetstukken
  • Retrobeelden roepen herinneringen op
  • Midden-laat stadium dementie
  • Een geweldige activiteit voor degenen die niet in staat zijn om puzzels te voltooien
  • Duurzaam en gemakkelijk schoon te maken
  • Geheugenspelletjes voor mensen met dementie

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.