Müzik Ruhun Gidasidir. Muziektherapeutische liedbundel voor Turkse migranten met dementie.
Müzik Ruhun Gidasidir. Muziektherapeutische liedbundel voor Turkse migranten met dementie.
0 Reviews | Review toevoegen

''Müzik Ruhun Gıdasıdır'' (muziek voedt de ziel) is een muziektherapeutische liedbundel voor Turkse migranten met dementie. Het is een hulpmiddel die ingezet kan worden door muziektherapeuten.

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 26,68
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

''Müzik Ruhun Gıdasıdır'' (muziek voedt de ziel) is een muziektherapeutische liedbundel voor Turkse migranten met dementie. Het is een hulpmiddel dat ingezet kan worden door muziektherapeuten binnen de muziektherapie. Het repertoire is bespeelbaar op alle Westerse akkoordinstrumenten, zonder dat de traditionele Turkse klank van de volksliederen verloren gaat.

De samenstelling van de bundel is gebaseerd op beschikbare wetenschappelijke literatuur over de inzet van muziektherapie bij dementie, de inzet van muziektherapie binnen de Turkse geschiedenis en ervaringen vanuit de praktijk. 

  bestellen  

Yesim Saltik

Yesim Saltik (1993) is een Turks-Nederlandse muziektherapeute. Ze is afgestudeerd aan de opleiding Muziektherapie (ArtEZ Conservatorium te Enschede) en raakte geïnspireerd door haar voorouders en muzikale achtergrond. Al snel ontdekte ze dat er in Nederland nog niet zoveel bekend was over de toepassingen van muziektherapie bij de Turkse migranten met dementie. Ze was ervan overtuigd dat daar verandering in moest komen en ontwikkelde deze bundel.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789402181869
Auteur
Yesim Saltik
Uitgeverij
Brave New Books
Laatst bekeken producten