Levensalbum
Levensalbum
1 Reviews | Review toevoegen

Het Levensalbum is een boek voor mensen met dementie en hun familie en verzorgers. Het is behulpzaam bij het vastleggen van het leven van iemand die aan het vergeten is. Het is ook een contactinstrume

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 21,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Het Levensalbum is een boek voor mensen met dementie en hun familie en verzorgers. Het is behulpzaam bij het vastleggen van het leven van iemand die aan het vergeten is. Het is ook een contactinstrument. Door samen aan het Levensalbum te werken, blijf je in contact met de dementerende en breng je de tijd op een aangename manier door. Bovendien kan deze wijze van werken de handelingsverlegenheid van familieleden verminderen. 

Bij het Levensalbum zit een handleiding met achtergrondinformatie over dementie, tips over communiceren met dementerende mensen en instructies voor het gebruik van het album.
De tekst is informatief: helder en toegankelijk voor iedereen geschreven. De voorbeeldteksten zijn duidelijk en herkenbaar waarbij persoonlijke ervaringen verwerkt zijn.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Joke - 23-07-2019 21:53

Mooi boek, erg uitgebreid.

ISBN
: ISBN 8050
Auteur
: Huub Buijssen, Riet Fiddelaers-Jaspers
Uitgever
: Damon uitgeverij