Lepel opzetstuk - voor mensen met tremoren, Parkinson
0 Reviews | Review toevoegen

Last van trillende handen of krampen? Met dit opzetstuk voor soeplepels kunnen mensen ondanks sterkte tremors zelfstandig eten. Het zorgt ervoor dat het voedsel op de lepel blijft liggen.

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 16,95
Prijs per 3 stuks

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Last van trillende handen of krampen? Met dit opzetstuk voor soeplepels kunnen mensen ondanks sterkte tremors zelfstandig eten. Het zorgt ervoor dat het voedsel op de lepel blijft liggen. Handig bij Parkinson, MS of voor mensen die een beroerte hebben gehad.

Het opzetstuk kan eenvoudig aan de meest gangbare lepels bevestigd kan worden. Het materiaal is flexibel en smakeloos en geeft een aangenaam gevoel bij het eten. (Gecertificeerd voor voedsel, Bisphenol-A-vrij (BPA-vrij))

De prijs is per 3 stuks.

Schoonmaken: 

  • Vaatwas- en magnetronbestendig.
  • Gelieve bijzondere aandacht besteden aan het feit dat het opzetstuk binnen korte tijd na gebruik wordt schoongemaakt in de vaatwasmaschine, omdat het anders door de kleurintensiteit van sommige soepen (bijvoorbeeld tomatensoep) kan verkleuren.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten