Kijkboek - Mijn oom had er ook zo één!
Kijkboek - Mijn oom had er ook zo één!
0 Reviews | Review toevoegen

Kijkboek uit de Terra reeks met motorfietsen uit het nabije en definitieve verleden. Het boek neemt u mee naar vroeger, en brengt herinneringen op.

Standaard levertijd

TIJDELIJK NIET OP VOORRAAD. Eind 2020 weer leverbaar. Normaal 1-2 werkdagen

€ 14,99
Prijs per stuk

 

Op verlanglijst
 

| Meer

A trip down memory lane

Classic Bikes noemen we ze tegenwoordig liefkozend. De oldtimer motorfietsen waarmee het zo aangenaam toeren is op memory lane. Legendarische vervoersmiddelen waren het en bepaald niet alleen voor militairen, politie en wegenwachters. Als the poor man's car werden ze onder vaak barre omstandigheden afgebeuld door de ene huisvader na de andere die ermee van en naar het werk reed en op vrije dagen het land mee verkende. Na een lang en arbeidzaam leven roestten ze weg in schuurtjes of achter in de tuin, tot ze weer tot leven werden gekust door liefhebbers die ze met zorg restaureerden en hun oude glorie teruggaven.

Dit boek getuigt van kracht, gratie en grootsheid van deze relikwieën uit een nabij maar definitief verleden. Van de stoere krasse werkpaarden uit het begin van de vorige eeuw, tot de nerveuze volbloeds van de jaren zestig en zeventig. Een schitterend overzicht.

   Bestellen  

Recensie

Deze uitgave in de reeks nostalgische kijkboeken van Terra moet vooral 'een feest van herkenning' zijn voor de (oudere) lezer. Hoofdstukken over in de jaren vijftig en zestig populaire automerken en -typen, ook over specifieke onderwerpen als ANWB, autowassen, veiligheid, rijvaardigheid, brandstoffen, files en dergelijke. De lay-out oogt wat rommelig, het is vooral een boek om in te bladeren. Illustraties – naast automobielen – van advertenties, folders, miniatuurauto's, accessoires en verkeersspelletjes.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789089896674
Auteur
Jack Botermans
Uitgeverij
Terra
Laatst bekeken producten