'DayClock' - Kalenderklok - Digitaal - Op afstand te beheren. 5 8
'DayClock' - Kalenderklok - Digitaal - Op afstand te beheren.
Reviews | Review toevoegen

Een staande klok met agendafunctie waarop de dag, datum en dagdeel voluit geschreven staan aangegeven. Duidelijk leesbaar. De Plus 10 versie heeft een spraakfunctie, die agenda items kan uitspreken.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 179,00
Prijs per stuk. Inclusief gratis abonnement 1e half jaar.

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Een berichtje voor je moeder en/of vader, een foto van je kleinkind; de DayClock verbindt drie generaties. 


U krijgt het abonnement ter waarde van € 18.00 voor het eerste half jaar meegeleverd. U kunt vervolgens besluiten of u het abonnement wilt continueren of niet.

DayClock Plus 7 - Dagdeel (7 inch) wit

€ 179,-

Zeer geschikt voor als de tijd u een zorg zal zijn, maar wel wilt weten wat voor een dag het is. Wilt u wel zien hoe laat het is, dan kunt u ook kiezen voor de analoge uitvoering.  

Een staande digitale klok met agendafunctie waarop de dag en datum voluit geschreven staan aangegeven. Geen afkortingen of kleine letters en duidelijk leesbare weergave voor zowel dag als nacht. Zeer geschikt voor als de tijd u een zorg zal zijn, maar wel wilt weten wat voor een dag het is.

De perfecte oplossing voor vergeetachtigen of mensen met dementie die de dagen door elkaar beginnen te halen, zoals met Alzheimer.

  • De DayClock Plus 7 is wit en is daardoor inpasbaar in elk interieur.
  • Afmeting 19 x 11 cm. 
  • Met de 2 robuuste houders staat de DayClock goed stevig op elke ondergrond.
  • De adapter is natuurlijk inbegrepen. 
  • Na herstel van een eventuele stroomuitval stelt de klok zichzelf weer in op de actuele dagaanduiding.

Eveneens is het mogelijk om senioren in het besef van de dagdelen te ondersteunen. Op deze ouderen klok kan daarom ook de tijd en/of het jaartal mee aangegeven worden. Zowel analoge als digitale tijden kunnen getoond worden. Daarnaast kunnen ook de dagdelen ‘ochtend’, ‘middag’, ‘avond’ en ‘nacht’ ingesteld worden.

Buiten het feit dat deze Dayclock zowel een ouderen klok, als een dagkalender voor ouderen is, beschikt deze Dayclock ook nog over een innovatieve foto functie. Bij een bepaalde afspraak of herinnering kan een foto ingesteld worden. Een foto op de klok biedt namelijk ook visuele ondersteuning. Veel ouderen vinden het bijvoorbeeld eng om de deur voor iemand open te doen, omdat ze soms gezichten en namen niet meer goed kunnen herinneren.

De Dayclock is naast Nederlands in te stellen in verschillende talen. Er is de keuze uit de volgende talen: Fries, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Deens, Zweeds, Noors, Portugees, Turks, etc. 

Uw vader of moeder hoeft met de Dayclock nooit meer onzeker te zijn!

DayClock Plus 7 - Agenda (7 inch) wit

€ 179,- + jaarabonnement

Als uitbreiding beschikt deze ouderen klok ook over een agenda functie. Hierdoor wordt het een handige dagkalender voor ouderen. Structuur is voor iemand met dementie erg belangrijk. Men wil graag weten wanneer de hulp langs komt of wanneer het etenstijd is. Of wanneer de kleinzoon of kleindochter langs komt voor een bezoekje.

De Dayclock plus 7 kan op afstand de agenda bediend worden. De Dayclock plus 7 herinnert mensen met geheugenproblemen eraan wat er die dag allemaal op de planning staat. Een activiteit bestaat uit een tekstregel en deze verschijnt op het juiste tijdstip en op de juiste datum boven in het scherm. Door gebruik te maken van de Wi-Fi mogelijkheid van de DayClock met Dagdeel, kunnen activiteiten op de DayClock gepland worden, bijvoorbeeld om aan te geven of men naar de kapper of de bingo gaat. Daarnaast heeft de DayClock Agenda ook de mogelijkheid om een foto te tonen van een kind of kleinkind bijvoorbeeld.

U kunt een activiteit voorzien van een geluidssignaal, dat zich bij aanvang van de activiteit meerdere keren achter elkaar herhaald. U kunt zelf de frequentie en de herhaling instellen. Het volume kunt u op de DayClock zelf instellen, en regelen met de volumeknop. 

DayClock heeft een nieuwe functie toegevoegd - Het fotoalbum. U kunt foto's toevoegen aan een fotoalbum en instellen op welk moment deze foto's zichtbaar worden op de DayClock. 

De DayClock Plus 7 agenda heeft geen spraakfunctie, deze is alleen beschikbaar op de DayClock Plus 10 variant. 

DayClock Plus 10 (10 inch) wit - extra groot beeldscherm

€ 239,-

Wilt u de boodschap nóg duidelijker maken? Kies dan voor de grotere versie van de Dayclock Plus 7: de DayClock Plus 10. Met deze 10 inch dagkalender zal het nog duidelijker zijn wat er op een desbetreffende dag gaat gebeuren!
De DayClock Plus 10 is wit en daardoor inpasbaar in elk interieur. Afmeting 25,7 x 14,7cm.

NIEUW! Teksten die in de agenda als activiteit worden ingevoerd kunnen (om de herinnering nog duidelijker te maken) ook uitgesproken worden. Deze functie is op de Dayclock Plus 7 niet beschikbaar.

Stijlvolle DayClock Lijst - voor DayClock Plus 10

Maak van uw DayClock een stijlvol meubelstuk. Door de in detail ontworpen lijst blijft de DayClock altijd een lust voor het oog. De lijsten kunnen binnen drie minuten eenvoudig om de DayClock worden gemonteerd. De DayClocks lijst wordt geleverd met een tafelstandaard en een handleiding.

Voordelen van de DayClocks lijst:
  • De DayClock krijgt een passende uitstraling in uw interieur
  • De lijst zorgt ervoor dat iemand de DayClock niet per ongeluk kan uitschakelen
  • Geeft als een soort fotolijst een vertrouwd gevoel en vergroot daardoor de acceptatie omdat het een vertrouwd gevoel geeft zoals een fotolijst

De DayClock lijst is in verschillende kleur-uitvoeringen verkrijgbaar (goud, titaan, wit en zwart).

  meer informatie over lijst  

De prijzen van het abonnement

Met het abonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies waarmee u op afstand (via smartphone, laptop of computer) de DayClock kunt beheren, bijvoorbeeld om afspraken/activiteiten of foto’s op de DayClock te zetten.

Om gebruik te maken van de functies gekoppeld aan het abonnement krijgt u via het door u opgegeven mailadres een gebruikersnaam en een wachtwoord. 

Bij aanschaf van een DayClock krijgt u vanaf 1 juli 2017 standaard het abonnement voor het eerste half jaar gratis. Na 6 maanden kunt u het abonnement continueren voor slechts € 3,- per maand. U krijgt aan het eind van het eerste half jaar een mail met factuur waarna u het abonnement voor een jaar kunt verlengen. U kunt dan ook besluiten het abonnement te stoppen.

Leer van de ervaring van dhr. Bocken

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Monique Deege -

Snel geleverd en fijn apparaat, kan meer dan de vorige versie, die we een aantal jaren geleden kochten. Deze is ten onder gegaan aan malware en stopte er ineens mee.Hopelijk gebeurt dat bij deze niet!

We zijn nu voor het eerst aan het experimenteren met mededelingen en foto's omdat de vorige versie dit nog niet kon. De onderstaande meningen en ervaringen zijn daarom erg handig om te lezen.

Jeannet Hageman -

Besteld en super snel geleverd; allemaal prima niets op aan te merken. Als je via de e-mail een vraag stelt, moet je niet verwachten dat die beantwoord gaat worden; wij wachten nu nog steeds op een antwoord. Dat is wel een nadeeltje.

Stephan -

Wij hebben 2 klokken in gebruik die via 1 agenda beheerd worden, wat voor onze moeder handig is omdat zo op de slaapkamer hetzelfde te zien is als beneden.
Wij gebruiken het vrij intensief (van terugkerende reminders zoals vuilnis buitenzetten tot op bezoek gaan en bezoek ontvangen).
Terugkerende items kunnen alleen op dagelijkse/wekelijkse basis opgevoerd worden. Voor iets wat elke 4 weken zich herhaald is op dit moment geen optie, deze moeten helaas per stuk opgevoerd worden.
Verder zijn we op diverse bugs en dingetjes gestuit en na wat eerste strubbelingen zijn we erg content met de geboden service!

Jan Nieuwenhuizen -

De DayClock besteld op advies van de ergoterapheut van team 290 Groningen.
En deze bevalt zeer goed. Mijn vrouw vroeg regelmatig wat voor en dag het is en de datum.
Ook de activiteiten regel bevalt goed.
Ik kan er een bezoek op aangeven, van zowel op bezoek gaan, als komen op die dag.

Jan Nieuwenhuizen - 11-08-2017

Monique -

Als idee is dit een geweldige klok. Daarom heb ik hem voor mijn demente moeder gekocht. Al vreesde ik er voor dat de stekker eruit getrokken zou gaan worden. En jawel, nog geen kwartier nadat ik was vertrokken gebeurde dat. De hele klok is direct in een lade terecht gekomen. Het was iets nieuws en dat hoort niet meer thuis in mijn moeders omgeving. Omdat het een prettige klok is hebben wij hem nu zelf gehouden 😃

Claire Byrne -

Mijn vader heeft heel veel aan de kalenderklok. Hij kan zich niet meer oriënteren in tijd en ruimte, dus de klok is een heel goed hulpmiddel. Hij is nu minder onrustig.

DayClock - reactie op L.M. Lambalk -

De activiteitenregel heeft in de lengte gezien zijn beperking.

Wij werken aan een optie zodat activiteiten elkaar kunnen overlappen.
Zo kan b.v. een verjaardag straks (in 2016) een hele dag duren terwijl er tussendoor een keer komt te staan dat “Jan vanmiddag langs komt”

Iets “vooruit" aankondigen kan natuurlijk een dag van tevoren, om er op dezelfde dag nog een keer op terug te komen. Hier is enige creativiteit van de beheerder gewenst.

Afhankelijk van de op uw DayClock ingestelde lettergrootte kunt u waarschijnlijk nog wat karakters winnen door het volgende:

Als u via “Instellingen” en nog eens “Instellingen” in het linker menu naar “Weergave” zoekt en dan een kleiner “Lettergrootte” kiest, passen er meer karakters op de activiteiten regel. De schermweergave zelf wordt er niet veel kleiner door.

Afsluiten met het “vissershaakje", eventueel rebooten.

L.M.Lambalk -

Het werkt allemaal goed. Het aantal tekens wat ter beschikking is is een beetje aan de krappe kant waardoor je soms dingen een beetje cryptisch moet zeggen en dat maakt het er dus nu niet duidelijker van.
Ook is het niet mogelijk om tijden te laten overlappen of een soort van vooraankondiging te doen van een activiteit. Het is allemaal een beetje gericht op het "nu moment" en mijn moeder wil juist graag weten hoe de volgende dag er uit gaat zien of van tevoren weten hoe laat ze opgehaald wordt of zoiets.....

Toch alles bij elkaar een leuke aanwinst wat ze een mooi kado voor haar verjaardag vond....

Geen reviews gevonden.

Meer reviews