Ik zal je nooit vergeten - Praktische gids voor het starten van gesprekken met mensen met dementie
Ik zal je nooit vergeten - Praktische gids voor het starten van gesprekken met mensen met dementie
0 Reviews | Review toevoegen

De omgeving begrijpt vaak niet waar een persoon met dementie mee te maken krijgt en vindt het lastig om daarover te praten. Geschreven vanuit het perspectief van de persoon met dementie.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 16,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Het leven voor mensen met dementie is niet makkelijk. Er is veel onbegrip, onwetendheid en het is erg lastig om te praten over dementie. De omgeving begrijpt vaak niet waar een persoon met dementie mee te maken krijgt. Ook voelen de mantelzorgers zich soms niet begrepen door hun omgeving. Als zij op bezoek komen ziet meneer of mevrouw er immers erg stralend en gezond uit.

Dit is een praktisch en handzaam boekje. Het boekje is verrassend omdat het geschreven is vanuit de persoon met dementie. Het omschrijft situaties en gevoelens die je tegenkomt als je te maken krijgt met dementie. Het boekje is een praktische gids voor het starten van gesprekken met mensen met dementie, maar ook voor het starten voor gesprekken over dementie.

  bestellen   

Over de auteur

Berber Kolthof, geboren in 1997, groeide op in Friesland. Na het afronden van het gymnasium ging ze naar de kunstacademie. Als snel koos ze echter voor de opleiding Social Work. Hier zit ze nu met veel plezier in het derde jaar en ze wil haar creativiteit inzetten ten goede van anderen. Ze kwam op twee manieren in aanmerking met dementie, zowel op professioneel gebied als in haar nabije omgeving. Door deze ervaringen te combineren ontdekte Berber dat er nog veel onbegrip is op het gebied van dementie. Dit besef motiveerde haar voor het maken van het boekje.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789402247336
Auteur
Berber Kolthof
Uitgeverij
Boekscout
Laatst bekeken producten