Het vakantiebureau - Vakanties met aandacht! Het vakantiebureau - Vakanties met aandacht!
Het vakantiebureau - Vakanties met aandacht! Het vakantiebureau - Vakanties met aandacht!
Het vakantiebureau - Vakanties met aandacht!
0 Reviews | Review toevoegen
Gezellige vakanties voor mensen met dementie en hun partner. Samen met kinderen of vrienden kan ook. Ervaren vrijwilligers nemen de zorg uit handen. In Nederland.

Standaard levertijd

Zie de beschikbare data

ÔéČ┬á695,00
Prijs per per persoon 'all in' voor ├ę├ęn week
 
Op verlanglijst

| Meer

  meer informatie of reserveren  

Heeft u vragen? Of wilt u reserveren? Neem dan contact op met de afdeling reserveringen. Zij helpen u graag verder!
Bel naar telefoonnummer: (0343) 74 58 90 of stuur een mail: info@hetvakantiebureau.nl

Waarom en voor wie

Als u voor uw thuiswonende partner met dementie zorgt is het fijn wanneer u samen af en toe op adem kunt komen. Tijdens de vakanties van Hetvakantiebureau.nl kan dat. Deze vakanties gelden ook voor andere combinaties zoals vader of moeder/kind, broers, vriendinnen, etcetera.

Ontspannen door te ontzorgen

Voorop staat dat wij met onze vakanties ervoor willen zorgen dat u een heerlijk ontspannen gevoel krijgt en plezier hebt. Omdat onze vrijwilligers ervaring hebben met dementie, nemen zij graag de zorg voor uw partner van u over wanneer u dat maar wilt. U kunt daardoor ook even iets voor uzelf doen. Bijvoorbeeld winkelen, rustig een boek lezen, fietsen of wandelen. U viert vakantie samen met andere mantelzorgers en hun partner met dementie. Hierdoor zult u ervaren dat u ook echt wordt begrepen!
 
U kunt ook activiteiten samen met uw partner doen, zonder dat u hoeft te zorgen. Dat doen de vrijwilligers graag voor u terwijl u samen iets onderneemt. Zo kunt u weer ‘partner van’ zijn in plaats van ‘verzorger van’. Ook als u, of uw partner, behoefte heeft aan een luisterend oor, staan onze vrijwilligers voor u klaar!

Er zijn altijd voldoende vrijwilligers aanwezig, waaronder gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden. Indien nodig zijn middelen zoals een tillift, douchestoel of rolstoelbus voor u beschikbaar. 

‘De vakantie heeft me even uitgetild boven de zorg voor mijn man met dementie. Pas bij thuiskomst realiseerde ik me hoeveel zorg het eigenlijk is. En ik kon het zomaar een week aan anderen overlaten! Ik heb ook weer eens lekker gelachen. Heel fijn dat deze vakantiemogelijkheid er is. Ik denk vaak aan de letters ALZ, die meestal voor mijn mans soort dementie staan. Maar deze week stonden ze voor: Aandacht, Liefde en Zorg.

Programma van vakantieweken

Tijdens de vakantieweken, die gedurende het jaar in vier verschillende hotels plaatsvinden, is er een uitgebreid activiteitenprogramma. U bent vrij om wel of niet deel te nemen aan de workshops, spelletjes, uitstapjes of het avondprogramma. Tussen de activiteiten door is er ook voldoende ruimte voor uw eigen wensen. Uw ontbijt, lunch en 3-gangendiner wordt goed verzorgd en onze kok houdt rekening met uw dieetwensen. De maaltijden, het programma en de koffie, thee en vers fruit zijn inclusief in de prijs. 

Identiteit

Onze protestants-christelijke oorsprong is te merken aan de aanwezigheid van een pastor. Dit is vaak een pastoraal medewerker of dominee die als vrijwilliger meewerkt en de viering leidt en momenten inlast zodat u, alleen óf samen met andere vakantiegasten, met de pastor van gedachten kunt wisselen over wat u bezighoudt. Onze vakanties zijn voor iedereen toegankelijk en u bent vrij in uw keuze of u deelneemt aan de viering of de gesprekken. 

Vakantiefonds

De prijs voor één week is € 695,- per persoon. Is de prijs een bezwaar voor u? U kunt dan, middels het invullen van het aanvraagformulier, een verzoek indienen voor een tegemoetkoming ter waarde van € 230,- vanuit ons Vakantiefonds. Meer informatie en de voorwaarden leest u in onze Vakantiegids. 

Vragen of reserveren

Bekijk de beschikbare data en prijzen hier.

Heeft u vragen? Of wilt u reserveren? Neem dan contact op met de afdeling reserveringen. Zij helpen u graag verder!
Bel naar telefoonnummer: (0343) 74 58 90 of stuur een mail: info@hetvakantiebureau.nl

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.