Helpen bij verlies en verdriet - volledig nieuwe editie
Helpen bij verlies en verdriet - volledig nieuwe editie
0 Reviews | Review toevoegen

Een gids voor wie rouwt of een dierbare wil bijstaan. Manu Keirse laat met vele herkenbare voorbeelden zien hoe rouwen niet gelijkstaat aan afscheid nemen, maar aan anders leren vasthouden.

Standaard levertijd

2 - 5 werkdagen

€ 19,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

  Bestellen  

Over het boek

Een onmisbare gids voor wie rouwt of een dierbare wil bijstaan in zijn verdriet. Helpen bij verlies en verdriet is al vele jaren het basisboek over rouw. In deze volledig nieuwe editie toont Manu Keirse aan de hand van vele herkenbare voorbeelden hoe rouwen niet gelijkstaat aan afscheid nemen, maar aan anders leren vasthouden. Het boek gaat niet alleen in op verlies door de dood, maar besteedt ook aandacht aan andere verliessituaties die vaak onterecht onderbelicht blijven, zoals verlies van je gezondheid, je werk of je toekomstperspectieven. Dankzij de talloze concrete tips voor de rouwende én zijn omgeving is het een heel praktisch instrument voor iedereen die met verlies geconfronteerd wordt.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789401442879
Auteur
Manu Keirse
Kaft
Paperback
Uitgeverij
Lannoo
Laatst bekeken producten