Geluidmodule | Transformeert geluid in vibratie Mobiele klankkoffer | Transformeert geluid in vibratie
Geluidmodule | Transformeert geluid in vibratie Mobiele klankkoffer | Transformeert geluid in vibratie
Geluidmodule | Transformeert geluid in vibratie
0 Review | Review toevoegen
De speciale technologie zet favoriete muziek, vertrouwde stemmen of natuurgeluiden om in tastbare geluidstrillingen. Hoor, voel en beleef. Sluit de module aan op een bestaand muzieksysteem.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 477,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Met de Somafonie Geluid Module worden onze favoriete muziek, vertrouwde stemmen of natuurgeluiden omgezet in geluidstrillingen. Bijzondere techniek in het binnenste van de module zet muziek om in geluid trillingen die voelbaar zijn in het lichaam.
Op deze manier kan je geluid horen én ook duidelijk voelen, ervaren en beleven.

De geluid module is gemakkelijk in gebruik en kunt u op diverse manieren inzetten. Door de afmeting (30 x 30 cm) kunt u de module makkelijk onder zachte  zit- en ligelementen plaatsen, zoals bijvoorbeeld zitzakken. De trillingen van het geluid worden doorgeven in de module en naar het lichaam. De trillingen verbeteren het lichaamsgevoel, ontspannen en beïnvloeden de spanning (tonus) in de spieren. De Geluifsmodule kunt u daarom ook goed inzetten bij mensen met contracturen en/of spasticiteit.

De Geluid Module is uitgevoerd in blauw kunstleer. Het materiaal is bestand tegen desinfecterende middelen en de hoes is vervangbaar.
Wanneer u in het bezit bent van een stereo versterker, dan kunt u bij ons navragen of u de Geluidsmodule daar op kan aansluiten. 

Mobiele geluidskoffer

Wij kunnen ook een mobiele geluidskoffer met installatie leveren. De stereo versterker en geluid module bewaart u samen in een houten kastje.

Deze mobiele geluidkoffer (gewicht 5 kg) kunt u makkelijk verplaatsen en binnen enkele seconden inzetten. In het bovenste deel van de koffer is stereo versterker bevestigd. Stevig vastgemaakt in de koffer zodat hij niet uit de koffer kan vallen. Het onderste vak is een open ruimte waar u de Geluidmodule en de kabel in kan opbergen. U kunt de unit op eke plek met een stopcontact plaatsen om de muziek en de trillingen waar te nemen.
U kunt de muziek aanbieden via een smartphone, MP 3 speler of een CD speler. De speciale aansluitkabel wordt meegeleverd.

Vraag vrijblijvend een demo aan

  vraag demo aan  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.