GSM 4G interface voor bellen via sim-kaart met analoge telefoon. GSM 4G interface voor bellen via sim-kaart met analoge telefoon. GSM 4G interface voor bellen via sim-kaart met analoge telefoon. GSM 4G interface voor bellen via sim-kaart met analoge telefoon. GSM 4G interface voor bellen via sim-kaart met analoge telefoon.
GSM 4G interface voor bellen via sim-kaart met analoge telefoon. GSM 4G interface voor bellen via sim-kaart met analoge telefoon. GSM 4G interface voor bellen via sim-kaart met analoge telefoon. GSM 4G interface voor bellen via sim-kaart met analoge telefoon. GSM 4G interface voor bellen via sim-kaart met analoge telefoon.
GSM 4G interface voor bellen via sim-kaart met analoge telefoon.
15 Reviews | Review toevoegen
Ideaal voor locaties zonder vaste telefoonlijn. De GSM adapter voor simkaart levert een analoge verbinding op. U kunt elk analoog toestel hierop aansluiten. Sim-kaart niet inbegrepen.

Standaard levertijd

Levertijd 3 tot 5 werkdagen

€ 189,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Veel mensen met dementie kunnen niet meer overweg met moderne mobiele telefoons of GSM toestellen. Bellen met een vaste telefoon die qua functionaliteit en uiterlijk vergelijkbaar is met de telefoontoestellen van vroeger kan hen helpen om nog zelfstandig te bellen of de telefoon op te nemen. Een vaste telefoon met fototoetsen voor bellen naar ingestelde telefoonnummers kan ook een uitkomst zijn. 

Echter, op sommige locaties zijn geen vaste (analoge) telefoonlijnen beschikbaar waardoor de mogelijkheid er niet is om met een simpel vast telefoontoestel te bellen. 

Beschrijving

De GSM interface levert als het ware een analoge telefoonlijn op, waarop een analoog (draadloos) telefoontoestel of analoge telefooncentrale, alarm of i.d. kan worden aangesloten. 

FXS-aansluiting; de GSM interface levert als het ware een analoge telefoonlijn op, waarop kan worden aangesloten:

 • een analoog telefoontoestel, of
 • een analoge netlijnpoort van een telefooncentrale

De GSM-interface genereert lijnspanning, belspanning en kiestoon en simuleert dus a.h.w. een analoge telefoonlijn voor aansluiting van een analoge (draadloze) telefoon, analoge telefooncentrale, o.i.d.
 
Kan stand-alone gebruikt worden voor het aansluiten van een telefoontoestel in een verzorgingstehuis waar geen vaste telefoonaansluiting op de kamer mogelijk is.

Zowel in- als uitgaand verkeer mogelijk.

Specificaties 

 • SIM slot voor kaart van alle providers (Sim-kaart niet inbegrepen)
 • Abonnement voor alleen bellen (zonder data) is voldoende.
 • Langdurig 'future-proof': geschikt voor 4G netwerk
 • 4G: Band 1,3,7,8,20. Frequency 2100/1800/2600/900 Mhz
 • Inclusief antenne met magneetvoet
 • Ook geschikt voor telefoons met display/nummerweergave
 • Eenvoudig aan te sluiten; wandmontage mogelijk
 • Afmetingen: 
  • 4G Interface: compact formaat: 160 x 100 x 40 mm (bxdxh)
  • 4G Antenne: 23 cm hoog; lengte antennekabel: 280 cm
 • Voeding: 
  • 220 volt via meegeleverde 12 v DC lichtnetadapter. 
  • vereiste voeding 5 - 12 v DC; kan ook rechtstreeks op een 12v accu worden aangesloten)

Sorteren op:

Review toevoegen
Elly - 17-10-2023 18:55

Werkt naar behoren, fijne oplossing voor wie niet meer kan overstappen op een gsm.

Hans van Tillo - 04-10-2023 14:30

De installatie was erg eenvoudig en het systeem werkt goed. Mijn broer gebruikt nu weer zijn eigen vertrouwde telefoon.

Inez - 07-08-2023 07:00

Voorlopig doet het apparaat wat hij moet doen en kan mijn moeder bellen met haar vertrouwde telefoon.

M. Ipenburg - 12-04-2023 21:17

Werkt perfect op de zorgboerderij, mijn moeder kan kaar oude vertrouwde telefoon weer gebruiken.

Ed de Graaff - 15-12-2022 17:46

Naar aanleiding mijn review van 03-12-2022 wil ik graag aangeven dat dementie-winkel.nl, naast hun reactie hieronder, ook persoonlijk contact met mij opgenomen heeft. Op mijn reactie dat ik de door hen voorgestelde acties al uitgeprobeerd had, werd er spontaan een nieuw apparaat opgestuurd. Dat is wat ik service noem!!! Een groot compliment daarvoor!
Met het vervangende apparaat is het probleem van de brom volledig opgelost!
Dank voor uw goede service!

Suzanne | Dementie-winkel.nl - 06-12-2022 16:49

Dank voor je review.

Een brom kan inderdaad te horen zijn bij 50 Hz welke soms via het lichtnet binnenkomt. Zeg maar: via de achterdeur (lichtnetadapter). Probeer eens of ''ergens anders'' (bij u thuis?) de brom ook optreed. Indien er dan (ergens anders) geen brom te horen is, dan is er ter plekke ''iets'' dat niet goed is gestabiliseerd. Denk daarbij bijv. aan een dimmer of wat dan ook.

Ook kan de storing natuurlijk uit de eigen adapter of eigen stabilisatiecircuit komen (maar komt niet vaak voor).

Ed de Graaff - 03-12-2022 15:02

Vandaag de interface voor moeder ontvangen. Op zich zou installeren simpel zijn, maar het volgens de beschrijving op de behuizing aanwezige voorbeeld hoe de simkaart in het apparaat moet ontbreekt, waardoor ik hem er verkeerd ingestopt had (tenzij het met het blote oog amper zichtbare pijltje op het metaal mee bedoeld wordt).
Wat een probleem is: direct na het kiezen komt er een irritante brom op de lijn en ik kan niet vinden waar het vandaan komt (interface 1 m van TV kastje en antenne op maximale lengte).
Verder werkt de nummerherkenning (inkomend) niet, maar dat vind ik niet zo belangrijk.

Dementie-winkel.nl - 05-01-2022 12:29

Beste Marjolein Borst, fijn om te horen dat u blij bent met de kwaliteit van de interface. De interface levert zeker continue lijnspanning omdat "hij" anders niet kan decteren dat de hoorn van de telefoon wordt opgenomen. Het probleem dat u ervaart met de geheugentoetsen is helaas een probleem van het telefoontoestel.

Marjolein Borst - 04-01-2022 09:18

Aansluiten van de interface ging makkelijk en snel. Gebeld worden gaat prima en bellen door zelf een nummer te kiezen is ook geen probleem. De kwaliteit van het geluid is uitstekend.

We lopen er alleen tegenaan dat bellen via de geheugentoetsen van de analoge telefoon niet lukt. Het geheugen raakt namelijk steeds leeg. Iedere keer als we de toetsen programmeren, functioneren ze maar korte tijd zoals het hoort.

Het lijkt wel alsof de interface de telefoon niet voortdurend van stroom voorziet?? De analoge telefoon heeft de continue, geringe spanning van een analoge telefoonlijn (in dit geval nagebootst door de interface) nodig om de nummers in het geheugen vast te kunnen houden.

Echt heel jammer, aangezien het geheugen nu ook juist het probleem is van mijn schoonmoeder.

Suzanne | Dementyie-winkel.nl - 22-10-2021 16:07

@ David Hofstee. Dank voor uw review.
U ontving waarschijnlijk een defecte interface. Waarvoor ons excuus. Wilt u contact met ons opnemen? Dan zorgen we dat het z.s.m. wordt opgelost: info@dementie-winkel.nl of (0)35 523 95 06. We zien bericht graag tegemoet.

David Hofstee - 21-10-2021 22:52

Alles werkt, behalve de telefoon. Er stond niet 48V maar 0V op de PTSN lijn. De kwaliteitscontrole werkte dus niet in dit geval...

Paulus - 20-10-2021 20:29

Omdat mijn moeder geen tv nodig heeft, en alleen een telefoonabonement nodig had, is dit de mooiste oplossing. Het installeren ging perfect, en nu kan ze voor weing geld onbeperkt bellen met haar analoge dementietelefoon. Hij doet het uitstekend.

Gonnie de Joode - 20-09-2021 11:53

Het kastje werkt prima! Toch waren er heel veel problemen met het toegankelijk maken van het abonnement. Uiteindelijk bleek ook dat we een verkeerde simkaart hadden toegestuurd gekregen. Het lastige is dat je zoiets zelf niet kunt zien in deze digitale wereld. Dus veel bellen met KPN en uiteindelijk heb ik uitgerekend dat het me wel wel twee dagen heeft gekost. Intussen heeft mijn moeder toch nog dagen zonder telefoon gezeten. Maar het kastje was het probleem niet!

Dementie-winkel.nl - 28-06-2021 14:14

Beste mevrouw Groeneveld, hartelijk dank voor uw review.

Fijn dat de interface voor uw goed werkt. Met deze GSM inferface voor bellen met een vaste telefoon via een sim-kaart kan de gebruiker gegarandeerd zelf uitbellen.

De gebruiker kan niet zelf uitbellen bij onvoldoende beltegoed op de (prepaid) simkaart of wanneer de telefoon op pulskiezen i.p.v. toon-kiezen staat ingesteld.

Annie Groeneveld-Roelink - 18-06-2021 09:16

Goed werkende interface. J ekun t er alleen niet mee uitbellen, maar dat is in dit kader ook van minder belang vanwege het feit dat het allen toch maar gaat om haar te kunnen bereiken. Dat werkt prima.

Soort product
Mobiele telefoon
Smartphone
Huistelefoon
Accesoires
Mobiel/Smartphone functies
Alarmknop
Camera
Geheugentoetsen
GPS tracking/locatie bepalen
HAC (gehoorapparaatcompatibiliteit)
Hulp en/of beheren op afstand
Internet
Optisch belsignaal
Valdetectie
Huistelefoon functies
Alarmknop
Antwoordapparaat
Antwoorden op afstand
Draaischijf
Druktoetsen
Fototoetsen
Geheugentoetsen
HAC (gehoorapparaatcompatibilteit)
Optisch belsignaal
Reguleerbaar belsignaal
Retro design
Wekker