Functionele kleding; zelf eenvoudig (laten) maken - Deel 1
1 Reviews | Review toevoegen

Download de PDF: een boekje met naaibeschrijvingen over het aanpassen van kleding voor mensen waarvoor gekleed worden moeilijk is, vanwege begrip of bewegingsbeperkingen.

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 0,00
Prijs per stuk

 

Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Functionele kleding is een belangrijke voorziening voor mensen met cognitieve of lichamelijke beperkingen. Maar functionele kleding kan ook duur zijn om aan te schaffen. Vooral wanneer iemand al een hele kast vol kleding heeft! 

Inhoud van het boekje

Dit boekje geeft praktische tips over hoe je daarvan eenvoudig zelf functionele kleding kunt (laten) maken. Dat bespaart niet alleen geld, maar voorziet ook in de specifieke behoefte van degene die de kleding draagt. En het zorgt er voor dat de kleding waar iemand zo aan gehecht is, ondanks de ervaren beperkingen gewoon gedragen kan blijven worden. In dit boekje vindt je beschrijvingen met naai-instructies en foto’s over het (laten) aanpassen van blouses, rokken, broeken, nachtkleding en kleding om lekker warm naar buiten te kunnen. Het boekje is rijk geïllustreerd met maar liefst 88 kleurenfoto’s.

Download hier het boekje 'Functionele kleding' in pdf format (52 pagina’s).

  Download hier   

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Strijk naai en verstelwerk sandra - 31-08-2020 13:34

Wat een top boekje ,
Hier kan ik heel veel uit halen .
Mijn klant wil al wat dingen hebben die ik moet maken.
Top dat dit soort boeken er zijn ,

ISBN
9789053790298
Auteur
S. Meinders
Uitgeverij
Mobicare
Laatst bekeken producten