FiberGlow: 200 kabels, 2 meter lang FiberGlow lichtbron
FiberGlow: 200 kabels, 2 meter lang FiberGlow lichtbron
Snoezel FiberGlow glasvezelbuisjes: 200 kabels, 2 meter lang
0 Reviews | Review toevoegen
De FiberGlow straalt over de gehele lengte in duizenden minuscule lichtpuntjes een constant van kleur en van vorm veranderend licht uit. De FiberGlow blijkt een zeer sterke aantrekkingskracht te hebbe

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 557,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

De FiberGlow straalt over de gehele lengte in duizenden minuscule lichtpuntjes een constant van kleur en van vorm veranderend licht uit. De FiberGlow blijkt een zeer sterke aantrekkingskracht te hebben in snoezelruimtes. Het veranderen van kleur van de FiberGlow bevordert de attentie en heeft een kalmerend effect.

Omdat FiberGlow alleen licht geleidt en geen hitte en spanning transporteert kan het materiaal veilig in de hand worden genomen. De FiberGlow kan zelfs in de mond worden genomen, maar let op: extreem bijten moet worden vermeden!! Ondanks de zeer solide uitvoering kan extreem doorbijten ook leiden tot defecten van de FiberGlow, hetgeen niet onder enige garantie valt. Mocht er een stuk van de FiberGlow worden afgebeten, dan kunt u er al dan niet voor kiezen om de FiberGlow te vervangen.

De FiberGlow bestaat uit 2 delen: een lichtbron (apart te bestellen) en een bundel van glasvezelbuisjes. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.