Euro biljetten, munten (nep)
Euro biljetten, munten (nep)
0 Review | Review toevoegen
Bankbiljetten en munten zijn prettig voor ouderen met gevorderde dementie, die gewend zijn contant geld op zak te hebben. Maar soms kan dat niet. Deze biljetten en munten kunnen behulpzaam zijn.

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 20,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Nep bankbiljetten en munten zijn prettig voor ouderen met gevorderde dementie, die gewend zijn contant geld op zak te hebben. De biljetten en de munten wijken uiteraard af van echte biljetten zodat het wel van echt te onderscheiden is.

Daarnaast kan het tellen en sorteren een leuke en plezierige bezigheid zijn. 

Specificaties:

Naast de plastieke munten die exact dezelfde kenmerken hebben als de echte munten, is er voor de biljetten gebruik gemaakt van hoogwaardig papier, om zo een meer realistische uitstraling te krijgen, maar dat zorgt er ook voor dat het geld niet snel zal scheuren. 

Afwijkingen tov echt geld

De grootte van de biljetten is daarom ongeveer 75% van de grootte van een echt biljet. Er staat "Specimen" op de voorkant, en helaas is het niet toegelaten om de achterzijde te bedrukken voor dit formaat. Bij de munten spreekt het voor zich dat dit plastieke munten zijn, maar verder zien ze er wel helemaal echt uit.

✔️ Biljetten zijn van hoge kwaliteit
✔️ Biljetten zijn 75% van echte grootte
✔️ Realistische verdeling qua aantallen

De specificaties (aantal)

✔︎ 12 x € 500
✔︎ 12 x € 200
✔︎ 12 x € 100
✔︎ 12 x € 50
✔︎ 12 x € 20
✔︎ 12 x € 10
✔︎ 12 x € 5
✔︎ 30 kunststof munten

  bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.