Sleutelvinder Sleutelvinder Sleutelvinder Sleutelvinder
Sleutelvinder Sleutelvinder Sleutelvinder Sleutelvinder
Draadloze Sleutelvinder - Esky 6-in-1
2 Reviews | Review toevoegen
Met deze draadloze sleutelvinder behoort het zoeken naar uw sleutels, portemonnee en tas definitief tot het verleden. U kunt zes belangrijke voorwerpen voorzien van een tag.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 49,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Blijf georganiseerd met stickers: We hebben lege stickers en 11 pictogramstickers toegevoegd om het juiste item gemakkelijker terug te kunnen vinden. Plaats een sticker (leeg of pictogram) op de individuele tracker en plaats de andere sticker met de bijbehorende kleur op de afstandsbedieningsknop. Wanneer u uw spullen moet lokaliseren, drukt u gewoon op de knop met kleurcode

Bijhouden wat het belangrijkst is: uw sleutels kwijt? Kun je je portemonnee niet vinden? Op zoek naar uw hond? De Esky 6-in-1 Key Finder haalt de stress uit verloren spullen. Bevestig de 6 meegeleverde ontvangers aan uw sleutelhanger, portemonnee, halsband van de hond, tv-afstandsbediening of iets anders dat lastig terug te vinden is. Druk op de bijpassende knop op de afstandsbediening om uw waardevolle spullen direct te vinden

Luide 80db pieptoon: het vinden van uw items is eenvoudig. Volg gewoon het geluid! Zodra u op de bijbehorende knop op de afstandsbediening drukt, zal het apparaat een luide 80db-pieptoon uitzenden die van grote afstanden te horen is.

Lange afstand Tracking: Met de Esky 6-in-1 key finder, zult u in staat zijn om uw spullen te vinden, ook als ze wat verder weg liggen. Geavanceerde radiofrequentie technologie dringt door muren, deuren en meubels, het lokaliseren van uw items van maximaal 100 meter afstand.

Let op: batterijen worden niet meegeleverd. Nog nodig: 6 knoopbatterijen (CR2)

Sorteren op:

Review toevoegen
M.J.Boerman - 25-08-2023 12:24

Geluid is wel een beetje zachtjes. Mag harder

G. J. Pasveer - 06-01-2023 00:43

Een prima apparaat. had dit al eerder moeten bestellen. Geeft een stuk rust.