Dementievriendelijke DAB+ Radio en Muziekspeler
1 Reviews | Review toevoegen

Dementievriendelijke radio met DAB en FM radiostations. Speciaal ontworpen voor mensen met dementie. Het niveau van gebruiksgemak kan zelf ingesteld worden totdat alleen de aan/uit knop overblijft.

Standaard levertijd

Normaal 3-5 werkdagen. LET OP: NAAR VERWACHTING VANAF BEGIN AUGUSTUS 2021 LEVERBAAR. U KUNT ALVAST BESTELLEN EN EEN EXEMPLAAR RESERVEREN.

€ 169,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Muziek en dementie, een bijzondere combinatie

Deze DAB+ radio is ontworpen voor mensen met dementie. Veel bestaande radio’s of stereotorens zijn te ingewikkeld geworden om zelfstandig te gebruiken. Deze DAB radio is aan te passen in niveau van gebruiksgemak waar behoefte aan is. Zo is het mogelijk voor ouderen met dementie om weer zelf radio te luisteren. Iets wat belangrijk is, muziek en dementie is namelijk een bijzondere combinatie. Naast dat muziek blij maakt, heeft muziek ook een positieve werking op het welzijn en geheugen van ouderen met dementie. 

Gebruiksgemak kan aangepast worden naar mate dementie vordert

Het bijzondere aan deze radio is dat het gebruikerspaneel aangepast kan worden naar mate de dementie vordert. Bij beginnende dementie is het mogelijk om meerdere bedieningsopties te geven. Het bedieningspaneel kan aangepast worden naar mate de dementie vordert. U kunt de knoppen voor het regelen van het volume, wisselen van de zender, etc. 'wegdraaien'. Op deze manier kunt u een radio maken die uiteindelijk met één knop aan en uit gezet kan worden. Dit maakt deze radio uiterst dementievriendelijk. 

Eigen muziek afspelen vanaf USB

Deze radio maakt het mogelijk om naar DAB en FM radiostations te luisteren. DAB+ geeft u een heel groot aanbod aan diverse radiostadions, waar voor iedereen wat tussen zit. U kunt ook muziek afspelen vanaf een USB stick. Dit geeft u de mogelijkheid een persoonlijke afspeellijst te maken vol met iemands eigen favoriete muziek.

  • Dementievriendelijke DAB radio
  • De grote knoppen maken de bediening van de radio makkelijk
  • Mogelijkheid om muziek direct vanaf USB af te spelen
  • Radio aan te passen in gebruiksgemak voor mensen met beginnende dementie tot ver gevorderde dementie
  • Aansluiting voor een koptelefoon
  • Radio is ook te gebruiken op batterijen
  • Speciaal voor mensen met dementie

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Anda - 13-06-2021 20:33

Perfect en makkelijk bedienbare veel persoonlijke muziek keuze mogelijk door usb functie

Laatst bekeken producten