DemenTalent - Vrijwilligerswerk voor mensen met dementie
DemenTalent - Vrijwilligerswerk voor mensen met dementie
0 Review | Review toevoegen
Heeft u (beginnende) dementie en ziet u nog voldoende mogelijkheden? Wilt u bezig zijn met iets wat u Ă©cht leuk vindt om te doen? Iedereen is welkom.

Standaard levertijd

Dagelijks

€ 0,00
Prijs per stuk
 
Op verlanglijst

| Meer

Voor vrijwilligers met dementie

Heeft u (beginnende) dementie en ziet u nog voldoende mogelijkheden? Wilt u bezig zijn met iets wat u écht leuk vindt om te doen? Wilt u zich op een laagdrempelige manier inzetten bij u in de buurt?

  Klik hier voor een lijst met alle projecten DemenTalent in Nederland    

Iedereen is welkom! Elke persoon is anders, en heeft zijn of haar eigen voorkeuren en wensen. Vanuit uw talenten en interesses wordt er op zoek
gegaan naar een vrijwilligersfunctie op maat. U staat daarin centraal. De nadruk komt hierbij te liggen op wat u wilt en kunt, en niet op wat u niet (meer) kunt.

Laagdrempeligheid en opbrengsten.

Ik voel me weer nuttig, ik tel weer mee!
~ Joop - vrijwilliger Apeldoorn


Wellicht is de drempel om als vrijwilliger actief te worden bij u hoog. Het kan zijn dat u zich onzeker voelt of u bepaalde dingen nog wel kunt. Dat is heel normaal en dit geven bijna alle betrokken vrijwilligers aan. De ervaring leert, dat na het overwinnen van die drempel vrijwilligers met dementie erg veel waarde hechten aan het bezig zijn en zich nuttig voelen. Ook het contact met andere mensen wordt als belangrijke meerwaarde veel genoemd.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.