Cover De dementie van Jet en Harrie
De dementie van Jet en Harrie - Boek | Speciale uitgave voor organisaties
0 Reviews | Review toevoegen

Een speciale uitgave ‘op maat’ voor organisaties. Deel 1 van het boek vertelt wat er in de hersenen gebeurt bij iemand met dementie. In deel 2 staan bruikbare tips om het contact te verbeteren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Mantelzorgers, verzorgenden en vrijwilligers 

Voor organisaties kunnen wij een speciale editie van het boek verzorgen, voorzien van logo, een speciaal voorwoord of zelfs met een eigen kaft. Sommige organisaties bieden het boek aan mantelzorgers aan wanneer zij hun naaste verhuizen naar de zorginstelling. Anderen geven het boek als cadeau voor een speciale gelegenheid als de dag van de verpleging, sinterklaas of kerst.

  • In overleg kijken we met u wat uw wensen zijn.
  • Levering van een speciale editie is al mogelijk vanaf kleine(re) aantallen.

Inhoud

Als iemand de diagnose dementie krijgt - laten we die persoon voor het gemak Jet noemen - ervaren de mensen die Jet omringen en verzorgen - laten we hen Harrie noemen - dat vaak als een voldongen feit. Terecht, want tot nog toe is dementie een onomkeerbaar proces gebleken, waarbij de hersencellen langzaam afsterven. Je hebt het lot te aanvaarden. De vergeetachtigheid, de boze buien, de somberheid, de persoonlijkheidsverandering, het nachtbraken, de angstaanvallen. Maar dat wil niet zeggen dat je er niet alles aan kunt doen om het leven van mensen met dementie en de mensen die hen omringen zo prettig mogelijk te maken.
 
De Dementie van Jet en Harrie geeft je inzicht in het proces dat zich in het brein van mensen met dementie afspeelt. Daarnaast biedt het praktische handvatten uit het improvisatietheater, die het contact met mensen met dementie verbeteren. En daarmee ook de kwaliteit van leven voor alle betrokkenen. Voor Jet en voor Harrie.

De auters

Geschreven door Jan van der Hammen en Barbara Oppelaar van ervarea

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789082432404
Auteur
Jan van der Hammen, Barbara Oppelaar
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
Laatst bekeken producten