DayClock 7 - Kalenderklok - Contact en zorg op afstand DayClock - Tijdelijk bij aanschaf de Nationale Kunst&Cultuur cadeaukaart t.w.v. € 20,- cadeau DayClock 7 - Kalenderklok - Contact en zorg op afstand DayClock 7 - Kalenderklok - Contact en zorg op afstand DayClock 7 - Kalenderklok - Contact en zorg op afstand DayClock 7 - Kalenderklok - Contact en zorg op afstand
DayClock 7 - Kalenderklok - Contact en zorg op afstand DayClock - Tijdelijk bij aanschaf de Nationale Kunst&Cultuur cadeaukaart t.w.v. € 20,- cadeau DayClock 7 - Kalenderklok - Contact en zorg op afstand DayClock 7 - Kalenderklok - Contact en zorg op afstand DayClock 7 - Kalenderklok - Contact en zorg op afstand DayClock 7 - Kalenderklok - Contact en zorg op afstand
'DayClock Generations 7' - Kalenderklok | Contact en zorg op afstand
12 Reviews | Review toevoegen
Ideaal voor contact en zorg op afstand. Geeft iedere dag structuur. Met agendafunctie. Toont tijd, dag, datum en dagdeel. Stuur eenvoudig een (gesproken) berichtje, geheugensteuntje en foto.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 179,00
€ 159,00
Prijs per stuk. Inclusief gratis 3 maanden agenda- en fotoabonnement!
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Vernieuwd!

De DayClock generations 7 is de opvolger van de geliefde DayClock 7. De agenda-app is ook verder geoptimaliseerd en nog gebruiksvriendelijker geworden.

Het abonnement is de eerste drie maanden gratis!

De DayClock verenigt het nuttige met het aangename. Hij biedt de belangrijke klokfuncties (analoog, digitaal, dag en dagdeel), én de mogelijkheid dat familie en mantelzorgers berichten, agenda-afspraken en foto’s op de DayClock plaatsen. Die worden verstuurd vanaf de smartphone, laptop of computer. Hiermee wordt de grip op de tijd (en op het leven) vergroot, ondersteunt het familie/mantelzorgers bij de zorg en maakt het verbinding en onderhouden van contact op afstand tussen mensen mogelijk.

 • Zorgt voor structuur en stimuleert besef van tijd
 • Vermindert stress
 • Geen afspraken meer vergeten
 • Gemakkelijk op afstand contact onderhouden
 • Ontzorgt familie en zorgverleners

DayClock 7 - (7 inch)

De DayClock 7 is dé combinatie tussen gemak en effectiviteit. Deze 7 inch (18×12 cm) DayClock toont de dag, de tijd, het desbetreffende dagdeel en de datum. De tijd kan zowel analoog als digitaal weergegeven worden.

Met de agenda (inclusief foto) functie is er nog meer ondersteuning voor iedereen die structuur nodig heeft. Bij een bepaalde afspraak of herinnering kunt u een foto laten zien. De foto op de klok biedt visuele ondersteuning voor beter begrip. 

Herinnering uit laten spreken

U kunt een activiteit of bericht ook voorzien van een geluidssignaal. Daarnaast biedt de DayClock Generations 10 ook de mogelijkheid om een herinnering of bericht uit te laten spreken. (Deze functie heeft de DayClock 7 niet). De herinnering kan meerdere keren worden herhaald. U kunt zelf de frequentie instellen. Het volume kunt u op instellen met de volumeknop.

De Dayclock kunt u op aanvraag in diverse andere talen instellen: Fries, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Deens, Zweeds, Noors, Fins, Portugees, etc.

De DayClock 7 komt niet met beeldbellen, weerverwachting of decoratieve lijst; Deze opties zijn alleen beschikbaar op de DayClock 10-Duo. Bekijk de DayClock 10-Duo hier.

 • Duidelijke weergave van tijd, dag(deel) en datum
 • Klok: zowel analoog (wijzers) als digitaal (cijfers) naar gelang de voorkeur
 • Eenvoudig een berichtje of reminder sturen
 • Automatisch een tweede berichtregel bij meer tekst
 • Een leuke foto laten zien
 • Voorzien van accu met tijdsduur van 3 uur. Handig bij eventueel stroomuitval.
 • Afmetingen: 18x12 cm

Het abonnement voor agendabeheer, berichten- en fotofunctie

De berichten- en fotofunctie zijn beschikbaar wanneer u gebruik maakt van het DayClock abonnement . Met het abonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies waarmee u op afstand (via smartphone, laptop of computer) de DayClock kunt benaderen, bijvoorbeeld om afspraken/activiteiten of foto’s op de DayClock te zetten.

Om gebruik te maken van de functies gekoppeld aan het abonnement krijgt u via het door u opgegeven mailadres een gebruikersnaam en een wachtwoord.

Bij aanschaf van een DayClock krijgt u standaard de eerste drie maanden een gratis abonnement. Na 3 maanden kunt u het abonnement continueren voor slechts € 3,- per maand. U krijgt aan het eind van de abonnementsperiode een mail met betaallink om het abonnement voor een jaar te verlengen.

Leer van de ervaring van dhr. Bocken

Sorteren op:

Review toevoegen
Waling Terpstra - 22-02-2024 13:23

Prima product. Handig dat er veel berichtjes in klok en op afstand kunnen worden geplaats.
Minpuntje is dat de klok vaak offline is na een update? van de andere software!

R.Loman - 07-06-2021 19:31

Het product voldoet prima aan onze verwachting. Mijn moeder heeft er veel profijt van.

Saskia - 10-12-2020 15:59

Moeders is er heel blij mee. Na een grote dayclock in de huiskamer, nu een kleine in de slaapkamer.
Apparaten synchroniseren op 1 abonnement, helemaal top. Grip op de dag van smorgens vroeg tot naar het bed gaan. En altijd weer een verrassing wat voor leuk berichtje of foto er weer op staat.
Na een opmerking over de standaard, voor zowel de kleine als grote klok een nieuwe gekregen. Goed geholpen aan de telefoon en prima service.

Lida Zeldenthuis - 19-07-2020 11:08

Wij zijn zeer tevreden!

Marco - 10-02-2019 18:44

Het Is mooie klok mijn ouders zijn er heel blij mee.alles word duidelijk op het scherm weer gegeven.

C. Kien - 08-04-2018 13:30

Het is een mooie klok. IK vind heet jammer dat de papieren handleiding zo summier is.

Anoniem - 15-11-2017 18:20

Prima klok en dag / datum geheugensteun. Foto projectie gebruiken we nog niet veel, maar het toevoegen van tekstberichten is heel handig.
Dagaanduiding met dagdeel is goed houvast voor mijn moeder die af en toe niet weet wat voor dag. dagdeel het is.
Makkelijk in gebruik en de app is ook goed te gebruiken. In het begin even kijken waar je het bericht in moet typen en hoe op te slaan (je moet scrollen) en ik zie niet of de foto goed wordt geupload na de fotokeuze.

A. Tuinhof de Moed - 30-08-2017 20:54

Mijn moeder is er heel blij mee. Ze is steeds weer verrast als er weer een nieuwe foto op staat en leuke berichtjes en lieve wensen. Ze kan goed zien welke dagdeel het is en hoe laat. Alle (klein)kinderen kunnen berichtjes en foto's plaatsen. Mijn moeder wordt er heel gelukkig van en dat laat ze vaak merken. Daarnaast is het ook praktisch om haar aan afspraken te herinneren.

J Hartman - 10-03-2017 21:41

Zeker tevreden met de functionaliteit: dat werkt prima.
Ziet er goed uit. Werd goed ontvangen.

M. du Long - 02-01-2017 21:54

Mijn vader is er heel blij mee. Hij weet weer wat voor dag het is. Nu hij minder mobiel is, lijken de dagen op elkaar, dit is een prima hulpmiddel. Ook de kalender werkt goed. Zeker een aanrader.

Claire Byrne - 23-06-2016 13:08

Mijn vader heeft heel veel aan de kalenderklok. Hij kan zich niet meer oriënteren in tijd en ruimte, dus de klok is een heel goed hulpmiddel. Hij is nu minder onrustig.

J.Hulshof - 10-04-2016 08:06

Zeer tevreden over deze klok. Kwalitatief uitstekend. Zeer gebruikersvriendelijk. Voor mijn moeder is er rust gekomen. Het geeft in 1 opslag haar de informatie die ze kwijt is. Verder staat het ook nog eens mooi op de kast doordat het formaat niet overdreven groot is. Ik raad het een ieder aan!