'DayClock 10-Duo' - Kalenderklok - Contact en zorg op afstand
13 Reviews | Review toevoegen

Beeldbellen, op afstand agenda beheren en foto's versturen. Geeft iedere dag structuur. Toont tijd, dag, datum en dagdeel. Stuur eenvoudig een (gesproken) berichtje, geheugensteuntje en foto.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen.

€ 239,00
€ 199,00
Prijs per stuk. Inclusief gratis 3 maanden agenda-, foto- en videobelabonnement!

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

 

Bekijk ook de video over laagdrempelig Beeldbellen
Bekijk ook de video over de ervaringen van dhr. Bocken

Tijdens de zomermaanden: tijdelijk € 15,00 korting op een stijlvolle lijst

 • U krijgt € 15,00 korting op een stijlvolle lijst bij aanschaf van de DayClock 10-Duo.
 • Het abonnement op de agenda, foto's en laagdrempelige beeldbelfunctie is de eerste drie maanden gratis.

De mogelijkheden van de DayClock 10-Duo

De DayClock 10-Duo is groter dan de DayClock 7 en is daardoor overzichtelijker en heeft meer functies zoals laagdrempelig beeldbellen en herinneringen die uitgesproken kunnen worden. Deze DayClock verenigt het nuttige met het aangename. Hij biedt de belangrijke klokfuncties (analoog, digitaal, dag en dagdeel), én de mogelijkheid dat familie en mantelzorgers berichten, agenda-afspraken en foto’s op de DayClock plaatsen. Die worden verstuurd vanaf de smartphone, laptop of computer. Hiermee wordt de grip op de tijd (en op het leven) vergroot, ondersteunt het familie/mantelzorgers bij de zorg en maakt het verbinding en onderhouden van contact op afstand tussen mensen mogelijk.

 • Zorgt voor structuur en stimuleert besef van tijd
 • Vermindert stress
 • Geen afspraken meer vergeten
 • Gemakkelijk op afstand contact onderhouden (berichten sturen, beeldbellen)
 • Ontzorgt familie en zorgverleners
 • U kunt meerdere mensen toegang geven
 • Iedereen met toegang tot de DayClock kan een afspraak in de agenda zetten
 • U kunt in de App zien welke afspraken al gepland zijn door de agenda te 'refreshen'. Dat kan gemakkelijk door even over de agenda te vegen. Raadzaam als er meerdere mensen een afspraak kunnen plaatsen.

Dagdeel

Net als de DayClock 7, maar dan groter. Deze 10 inch klok (25,7x14,7 cm) geeft ook de dag, de datum, de tijd en het betreffende dagdeel weer. Met de agenda en fotoalbum functie is er nog meer ondersteuning voor iedereen die structuur nodig heeft. Bij een bepaalde afspraak of herinnering kan een foto ingesteld worden. De foto op de klok biedt visuele ondersteuning voor beter begrip. 

Herinnering uit laten spreken

U kunt een activiteit of bericht ook voorzien van een geluidssignaal. Daarnaast biedt de DayClock 10-Duo ook de mogelijkheid om een herinnering of bericht uit te laten spreken. (Deze functie heeft de DayClock 7 niet). De herinnering kan meerdere keren worden herhaald. U kunt zelf de frequentie instellen. Het volume kunt u op instellen met de volumeknop.

Beeldbellen


Beeldbellen (alleen beschikbaar op de DayClock 10-Duo): u kunt uw dierbare heel eenvoudig zien en spreken. Met uw smartphone of laptop kunt u op elk moment een beeldbelverbinding met de DayClock maken en het gesprek na afloop zelf beëindigen en de DayClock in de 'klokstand' terugzetten. Het maakt niet uit hoe lang de gesprekken duren. De kosten worden door het abonnement gedekt. Wanneer u naar de DayClock belt, dan verschijnt er een blauw icoontje met het woord 'accepteren' in beeld. De gebruiker hoeft alleen maar op het symbootje te klikken om het gesprek te beantwoorden. De beeld en geluidsverbinding komt daarna tot stand. 

De Dayclock kunt u op aanvraag in diverse andere talen instellen: Fries, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Deens, Zweeds, Noors, Fins, Portugees, etc. 

 • Duidelijke weergave van tijd, dag(deel) en datum
 • Klok: zowel analoog (wijzers) als digitaal (cijfers) naar gelang de voorkeur
 • Eenvoudig een berichtje of reminder sturen
 • Automatisch een tweede berichtregel bij meer tekst
 • Beeldbellen (niet beschikbaar bij DayClock 7)
 • Een leuke foto laten zien
 • Kan geschreven tekst / agenda item uitspreken (niet beschikbaar bij DayClock 7)
 • Een bericht van max. 20 seconden inspreken (niet beschikbaar bij DayClock 7)
 • Beeldbellen
 • Temperatuurweergave (niet beschikbaar bij DayClock 7)
 • De adapter en de standaard zijn inbegrepen.
 • Afmetingen: 25,7x14,7 cm

Stijlvolle Lijst

Maak van uw DayClock 10-Duo een stijlvol meubelstuk. Door de in detail ontworpen lijst blijft de DayClock altijd een lust voor het oog. De lijsten kunnen binnen drie minuten eenvoudig om de DayClock worden gemonteerd. De DayClock lijst wordt geleverd met een tafelstandaard en een handleiding.

Voordelen van de DayClock lijst:
 • De DayClock krijgt een passende uitstraling in uw interieur
 • De lijst zorgt ervoor dat iemand de DayClock niet per ongeluk kan uitschakelen
 • Geeft als een soort fotolijst een vertrouwd gevoel en vergroot daardoor de acceptatie omdat het een vertrouwd gevoel geeft zoals een fotolijst

De DayClock lijst is in verschillende kleur-uitvoeringen verkrijgbaar (goud, titaan, wit en zwart).

  meer informatie over lijst  

De prijzen van het abonnement

De berichten-, beeldbel- en fotofunctie zijn beschikbaar wanneer u gebruik maakt van het DayClock abonnement . Met het abonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies waarmee u op afstand (via smartphone, laptop of computer) de DayClock kunt benaderen, bijvoorbeeld om afspraken/activiteiten of foto’s op de DayClock te zetten of een beeldbelgesprek te starten.

Om gebruik te maken van de functies gekoppeld aan het abonnement krijgt u via het door u opgegeven mailadres een gebruikersnaam en een wachtwoord.

Bij aanschaf van een DayClock krijgt u standaard de eerste drie maanden een gratis abonnement. Na 3 maanden kunt u het abonnement continueren voor slechts € 5,- per maand ongeacht het aantal deelnemers. U krijgt aan het eind van de abonnementsperiode een mail met betaallink om het abonnement voor een jaar te verlengen.

Leer van de ervaring van dhr. Bocken

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

S.H. uit Amsterdam - 10-03-2020 07:09

Snelle levering. Makkelijk installeerbaar en de app is ook makkelijk te bedienen. Het leukste gedeelte is foto’s toevoegen. Zo stuur ik af en toe de groetjes via de klok. De stemfunctie werkt bij ons het beste. Ben er helaas nog niet achtergekomen hoe het album werkt.

Ilonka de Vries - 27-12-2019 14:30

De klok doet zijn werk. Hij is wel wat lastig om in te stellen. Vooral de wifi.
Het werkt wel goed voor iemand met geheugenproblemen.

N. Streep - 16-11-2019 19:42

Snelle levering. Wel gebrekkige handleiding voor het frame waardoor het wat lastig instellen bleek. ook is het niet handig dat het niet mogelijk is een foto tot vaste achtergrond te maken en is bij het invoeren van afspraken de weekindeling anders dan je verwacht bij een automatische agenda.

Peter Franken - 25-09-2019 14:04

Prima service en vlotte levering. De klok werkt prima, maar zou wat vlotter mogen. De app voor de telefoon is leuk en handig, maar ook deze mag wat 'flitsender' worden gemaakt.

JL Ronald - 16-04-2019 21:27

Geweldig voor mijn moeder. Papieren agenda bleef zij in bladeren. Die is nu ‘weg’ dus er is iets meer rust. Ze kan niet in de ‘toekomst’ kijken, wat soms tot verkeerde prikkels kon lijden en onrust veroorzaakte.

Monique Deege - 09-03-2019 10:51

Snel geleverd en fijn apparaat, kan meer dan de vorige versie, die we een aantal jaren geleden kochten. Deze is ten onder gegaan aan malware en stopte er ineens mee.Hopelijk gebeurt dat bij deze niet!

We zijn nu voor het eerst aan het experimenteren met mededelingen en foto's omdat de vorige versie dit nog niet kon. De onderstaande meningen en ervaringen zijn daarom erg handig om te lezen.

Jeannet Hageman - 21-01-2019 08:31

Besteld en super snel geleverd; allemaal prima niets op aan te merken. Als je via de e-mail een vraag stelt, moet je niet verwachten dat die beantwoord gaat worden; wij wachten nu nog steeds op een antwoord. Dat is wel een nadeeltje.

Stephan - 08-10-2017 12:18

Wij hebben 2 klokken in gebruik die via 1 agenda beheerd worden, wat voor onze moeder handig is omdat zo op de slaapkamer hetzelfde te zien is als beneden.
Wij gebruiken het vrij intensief (van terugkerende reminders zoals vuilnis buitenzetten tot op bezoek gaan en bezoek ontvangen).
Terugkerende items kunnen alleen op dagelijkse/wekelijkse basis opgevoerd worden. Voor iets wat elke 4 weken zich herhaald is op dit moment geen optie, deze moeten helaas per stuk opgevoerd worden.
Verder zijn we op diverse bugs en dingetjes gestuit en na wat eerste strubbelingen zijn we erg content met de geboden service!

Jan Nieuwenhuizen - 11-08-2017 19:13

De DayClock besteld op advies van de ergoterapheut van team 290 Groningen.
En deze bevalt zeer goed. Mijn vrouw vroeg regelmatig wat voor en dag het is en de datum.
Ook de activiteiten regel bevalt goed.
Ik kan er een bezoek op aangeven, van zowel op bezoek gaan, als komen op die dag.

Jan Nieuwenhuizen - 11-08-2017

Monique - 27-07-2017 21:36

Als idee is dit een geweldige klok. Daarom heb ik hem voor mijn demente moeder gekocht. Al vreesde ik er voor dat de stekker eruit getrokken zou gaan worden. En jawel, nog geen kwartier nadat ik was vertrokken gebeurde dat. De hele klok is direct in een lade terecht gekomen. Het was iets nieuws en dat hoort niet meer thuis in mijn moeders omgeving. Omdat het een prettige klok is hebben wij hem nu zelf gehouden 😃

Claire Byrne - 23-06-2016 13:08

Mijn vader heeft heel veel aan de kalenderklok. Hij kan zich niet meer oriënteren in tijd en ruimte, dus de klok is een heel goed hulpmiddel. Hij is nu minder onrustig.

DayClock - reactie op L.M. Lambalk - 02-12-2015 11:57

De activiteitenregel heeft in de lengte gezien zijn beperking.

Wij werken aan een optie zodat activiteiten elkaar kunnen overlappen.
Zo kan b.v. een verjaardag straks (in 2016) een hele dag duren terwijl er tussendoor een keer komt te staan dat “Jan vanmiddag langs komt”

Iets “vooruit" aankondigen kan natuurlijk een dag van tevoren, om er op dezelfde dag nog een keer op terug te komen. Hier is enige creativiteit van de beheerder gewenst.

Afhankelijk van de op uw DayClock ingestelde lettergrootte kunt u waarschijnlijk nog wat karakters winnen door het volgende:

Als u via “Instellingen” en nog eens “Instellingen” in het linker menu naar “Weergave” zoekt en dan een kleiner “Lettergrootte” kiest, passen er meer karakters op de activiteiten regel. De schermweergave zelf wordt er niet veel kleiner door.

Afsluiten met het “vissershaakje", eventueel rebooten.

L.M.Lambalk - 02-12-2015 11:53

Het werkt allemaal goed. Het aantal tekens wat ter beschikking is is een beetje aan de krappe kant waardoor je soms dingen een beetje cryptisch moet zeggen en dat maakt het er dus nu niet duidelijker van.
Ook is het niet mogelijk om tijden te laten overlappen of een soort van vooraankondiging te doen van een activiteit. Het is allemaal een beetje gericht op het "nu moment" en mijn moeder wil juist graag weten hoe de volgende dag er uit gaat zien of van tevoren weten hoe laat ze opgehaald wordt of zoiets.....

Toch alles bij elkaar een leuke aanwinst wat ze een mooi kado voor haar verjaardag vond....

Laatst bekeken producten