DVD Vroeger - Zo ging dat Toen - Wonen en Interieur
DVD Vroeger - Zo ging dat Toen - Wonen en Interieur
0 Reviews | Review toevoegen
In de jaren zestig verdrong de televisie de eettafel uit ’t middelpunt van de woonkamer. In de jaren zeventig werden de witte muren donkerbruin geverfd. Ook de manier waarop mensen wonen is veranderd.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen:

€ 24,90
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

In de jaren zestig verdrong de televisie de eettafel uit het middelpunt van de woonkamer. En in de jaren zeventig werden de stralend witte muren donkerbruin geverfd. Maar niet alleen het interieur, ook de manier waarop mensen wonen is veranderd. Wonen op het platteland of in de stad; in een vrijstaand huis of in een flat; met een zitkuil of met een minimale inrichting: op de dvd Zo ging dat toen! Wonen en interieur komt het wonen in de periode 1910-1980 in vogelvlucht voorbij. De archiefbeelden op deze dvd geven een onvergetelijk beeld van zeventig jaar wonen in Nederland.

  bestellen  

De dvd-serie Zo ging dat toen voert de kijker aan de hand van historische beelden terug naar het Nederland van de vorige eeuw. Onderwerpen uit het dagelijks leven staan in deze serie centraal. De gebruikte films komen uit de archieven van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Dit archief bevat een schat aan materiaal over het dagelijkse doen en laten van de Nederlanders van vroeger.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Soort film
Documentaire
Komedie
Onderwijs en instructie
Ontspanningsbeelden
Thema
Bert Haanstra producties
Dagelijks leven
Dementie
Feestdagen
Het Koninklijk Huis
Hollandse ambachten
Koloniaal Nederland
Muziek
Natuur en landschappen
Ontspanning
PDL
Religie
Spoorwegen
Sport
Technologie
Theater Veder
Tweede Wereldoorlog
Uw jaar in beeld