DVD Vroeger - Zo ging dat Toen - Vrije tijd
DVD Vroeger - Zo ging dat Toen - Vrije tijd
0 Reviews | Review toevoegen
Vrije tijd lijkt vanzelfsprekend. Toch kregen de meeste Nederlanders pas na de Tweede Wereldoorlog echt tijd voor "leuke dingen' naast het broodnodige werk.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen: LET OP: TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Vrije tijd lijkt vanzelfsprekend. Toch kregen de meeste Nederlanders pas na de Tweede Wereldoorlog echt tijd voor "leuke dingen' naast het broodnodige werk. Het aanbod van onder meer pretparken en campings groeide en de tv kwam de huiskamers binnen, waardoor het makkelijker werd de nieuwe tijd op een ontspannende manier door te brengen.

  bestellen  

De dvd Zo ging dat toen – Vrije tijd geeft een indruk van de vrijetijdsbesteding in Nederland vanaf het begin van de twintigste eeuw tot en met de jaren zeventig. Aan de hand van schitterende archiefbeelden over amusement, hobby's, vakantie en meer, wordt de kijker meegenomen naar een tijd waarin vrije tijd nog bijzonder was.

"Zo Ging Dat Toen" voert de kijker aan de hand van historische beelden terug naar het Nederland van de vorige eeuw. Onderwerpen uit het dagelijks leven staan in deze serie centraal. De gebruikte films komen uit de archieven van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Dit archief bevat een schat aan materiaal over het dagelijkse doen en laten van de Nederlanders van vroeger.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Soort film
Documentaire
Komedie
Onderwijs en instructie
Ontspanningsbeelden
Thema
Bert Haanstra producties
Dagelijks leven
Dementie
Feestdagen
Het Koninklijk Huis
Hollandse ambachten
Koloniaal Nederland
Muziek
Natuur en landschappen
Ontspanning
PDL
Religie
Spoorwegen
Sport
Technologie
Theater Veder
Tweede Wereldoorlog
Uw jaar in beeld