DVD Vroeger - Zo ging dat Toen - Mode
DVD Vroeger - Zo ging dat Toen - Mode
0 Reviews | Review toevoegen
De dvd Zo ging dat toen! – Mode geeft een beeld van de ontwikkeling van de mode in Nederland tussen 1920 en 1980. Aan de hand van ruim een uur uniek archiefmateriaal van het Polygoonjournaal.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Mode is even veranderlijk als het weer. Soms is het kort, dan weer lang; het ene seizoen romantisch, het volgende juist strak en stoer. De dvd Zo ging dat toen! – Mode geeft een beeld van de ontwikkeling van de mode in Nederland tussen 1920 en 1980. Aan de hand van ruim een uur uniek archiefmateriaal, afkomstig uit de collectie van het Polygoonjournaal, wordt u meegenomen langs de verschillende modetrends, ontwerpers en modellen uit die periode. Van haute couture uit Parijs tot flowerpowerkleding, van bikini tot minirok en van broekpak tot gebreide mode: alle ontwikkelingen komen aan bod. Kortom: een dvd die iedere modeliefhebber absoluut niet mag missen!

"Zo Ging Dat Toen" voert de kijker aan de hand van historische beelden terug naar het Nederland van de vorige eeuw. Onderwerpen uit het dagelijks leven staan in deze serie centraal. De gebruikte films komen uit de archieven van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Dit archief bevat een schat aan materiaal over het dagelijkse doen en laten van de Nederlanders van vroeger.

  bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Soort film
Documentaire
Komedie
Onderwijs en instructie
Ontspanningsbeelden
Thema
Bert Haanstra producties
Dagelijks leven
Dementie
Feestdagen
Het Koninklijk Huis
Hollandse ambachten
Koloniaal Nederland
Muziek
Natuur en landschappen
Ontspanning
PDL
Religie
Spoorwegen
Sport
Technologie
Theater Veder
Tweede Wereldoorlog
Uw jaar in beeld