DVD Vroeger - Zo ging dat Toen - Folklore
DVD Vroeger - Zo ging dat Toen - Folklore
0 Reviews | Review toevoegen

Op deze DVD komen talloze Nederlandse tradities tot leven. U blikt terug op bijzondere gebruiken zoals het midwinterblazen en het ringsteken.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 28,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Op deze DVD komen talloze Nederlandse tradities tot leven. U blikt terug op bijzondere gebruiken zoals het midwinterblazen en het ringsteken. U ziet typische dansen uitgevoerd worden door mensen in prachtige klederdracht en u kunt kijken naar de uitvoering van het oude ambacht van de klompenmaker of de mandenvlechter. Aan de hand van ruim een uur uniek archiefmateriaal afkomstig uit de collectie van het Polygoonjournaal wordt u meegenomen langs stad en platteland. Zo ging dat toen -Folklore is een DVD die bij iedereen warme herinneringen oproept!

  bestellen  

De DVD-serie "Zo Ging Dat Toen" voert de kijker aan de hand van historische beelden terug naar het Nederland van de vorige eeuw. Onderwerpen uit het dagelijks leven staan in deze serie centraal. De gebruikte films komen uit de archieven van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Dit archief bevat een schat aan materiaal over het dagelijkse doen en laten van de Nederlanders van vroeger.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten