DVD - Oude Hollandse Ambachten
DVD - Oude Hollandse Ambachten
0 Reviews | Review toevoegen

De dvd bevat ruim twee uur aan bijzondere beelden over oude ambachten. Op deze dvd geven talloze oer-Hollandse ambachtslieden een uniek kijkje op hun werkterrein.

Standaard levertijd

7-8 werkdagen

€ 14,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Wie kent er tegenwoordig nog een echte strandjutter? Zo’n man die de branding afstruint op zoek naar aangespoelde curiositeiten en door de verkoop daarvan in zijn onderhoud kan voorzien. Het is een van de oude beroepen die ooit heel gewoon waren in Nederland. Net zoals bijvoorbeeld kaarsenmakers, molenaars, klokkengieters, schapenscheerders en glasblazers overal voorkwamen. Toch zijn er nog steeds mensen die oude Hollandse ambachten uitoefenen. Het is hun ware passie en die geven ze graag door aan anderen.

Op deze dvd geven talloze oer-Hollandse ambachtslieden een uniek kijkje op hun werkterrein. De kaarsenmaker, kantklosser, glasblazer, stroopmaker, beiaardier, klompenmaker en nog vele anderen. Samen staan ze garant voor de meest pure arbeidsvitaminen en urenlang nostalgisch kijkplezier.

  bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten