DVD - Nieuwjaarsconcert Wenen - 2020
DVD - Nieuwjaarsconcert Wenen - 2020
0 Reviews | Review toevoegen
Het Nieuwjaarsconcert door de Wiener Philharmoniker is al tientallen jaren één van de grootste en spectaculairste gebeurtenissen in de klassieke muziek. Beleef samen de traditionele uitzending op Nieu

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

‚ā¨¬†33,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Het Nieuwjaarsconcert door de Wiener Philharmoniker is al tientallen jaren één van de grootste en spectaculairste gebeurtenissen in de klassieke muziek. Meer dan 50 Miljoenen mensen uit vele landen kijken live naar de traditionele uitzending op Nieuwjaarsdag. Ook voor het oog is het concert ieder jaar weer een spektakel, mede door de prachtig gedecoreerde zaal en de bijdrage van het Weense ballet.

In 2020 is voor de wereldberoemde dirigent Andriss Nelsons dit het debuut als dirigent van het Nieuwjaarsconcert. Op het programma staan dit jaar zeldzaam gespeelde werken naast onvervalste favorieten zoals Der Schöne Blaue Donau en de Radetzky Marsch, die nooit mag ontbreken. De Wiener Philharmoiker, als muzikale ambassadeurs van Oostenrijk, stuurt mensen over de hele wereld een nieuwjaarsgroet in de geest van hoop, vriendschap en vrede met de levendige en luchtige en tegelijkertijd nostalgische en diepgaande muziek uit het uitgebreide repertoire van de familie van Johann Strauss en zijn tijdgenoten.

  bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Soort film
Documentaire
Komedie
Onderwijs en instructie
Ontspanningsbeelden
Thema
Bert Haanstra producties
Dagelijks leven
Dementie
Feestdagen
Het Koninklijk Huis
Hollandse ambachten
Koloniaal Nederland
Muziek
Natuur en landschappen
Ontspanning
PDL
Religie
Spoorwegen
Sport
Technologie
Theater Veder
Tweede Wereldoorlog
Uw jaar in beeld