Contact van hart tot hart met mensen met dementie - Workshop voor mantelzorgers en vrijwilligers - Stichting miMakkus
0 Reviews | Review toevoegen

Tijdens de workshops ontvangen mantelzorgers en vrijwilligers handvatten voor het maken van contact van hart tot hart met mensen met dementie in hun directe omgeving.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Workshop voor mantelzorgers en vrijwilligers

De workshops zijn effectief voor mantelzorgers en vrijwilligers. Ze worden vaak aangeboden door zorginstellingen en gemeenten. Ook individuele inschrijving is mogelijk. 

Praktische handreikingen

Tijdens de workshops ontvangen mantelzorgers en vrijwilligers handvatten voor het maken van contact met mensen met dementie in hun directe omgeving. Door middel van oefeningen geven ervaren trainers uit de zorg diverse praktische handreikingen aan de hand van dagelijkse situaties. Dit vergroot de mogelijkheden van de deelnemers om contact te maken.

Het werken volgens de miMakkusmethode leidt tot wederzijds begrip tussen ‘ondersteuner’ en ‘hulpvrager’. Mensen met dementie komen even uit het ‘niets’ en er ontstaat een hernieuwd gevoel van eigenwaarde. Een oogopslag, een glimlach maar ook een traan: er ontstaat contact van hart tot hart. Het effect is een beter afgestemd contact hetgeen bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven.

De miMakkusmethode helpt om contact te maken met mensen voor wie taal niet vanzelfsprekend is. 

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

  Neem contact op  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten