Contact van hart tot hart met mensen met dementie | In-company Training voor zorgprofessionals - Stichting miMakkus Afgestemd contact - voor professionals
Contact van hart tot hart met mensen met dementie | In-company Training voor zorgprofessionals - Stichting miMakkus Afgestemd contact - voor professionals
Contact van hart tot hart met mensen met dementie | In-company Training voor zorgprofessionals - Stichting miMakkus
0 Reviews | Review toevoegen
Tijdens de (communicatie-)trainingen ontvangen zorgprofessionals handvatten voor het professioneel toepassen van de miMakkusmethode: het maken van afgestemd contact met mensen met dementie.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

| Meer

Incompany Training voor zorgprofessionals

De trainingen zijn effectief voor zorgprofessionals (veelal in teamverband), zorgmanagers en ook diverse andere professionals binnen de zorg.

Ervaringsgericht leren

Door middel van continue oefeningen dagen de ervaren trainers uit de zorg de deelnemers uit. Hierbij spiegelen ze hen voortdurend. De trainingen, gebaseerd op ervaringsgericht leren, sluiten aan bij belevingsgerichte zorg. De trainingen vinden plaats op locatie van de zorginstelling. 

Het werken volgens de miMakkusmethode leidt tot wederzijds begrip tussen verzorgende en hulpvrager. Mensen met dementie komen even uit het ‘niets’ en er ontstaat een hernieuwd gevoel van eigenwaarde. Een oogopslag, een glimlach maar ook een traan: er ontstaat contact van hart tot hart. Het effect is een vermindering van onbegrepen gedrag, een hogere medewerkerstevredenheid en een verlaging van het ziekteverzuim. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van leven.

De miMakkusmethode helpt om contact te maken met mensen voor wie taal niet vanzelfsprekend is. 

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

  Neem contact op  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.