Blokken set - Lovevery
0 Reviews | Review toevoegen

Bekroonde blokkenset. Wetenschappelijk onderbouwd systeem van massief houten blokken. 70 blokken in 18 kleuren , 18 vormen, met hulpmiddelen zoals bogen, wielen, cilinders, oprijplaten, vormendoos.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 123,75
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Bekroonde blokkenset

Een wetenschappelijk onderbouwd systeem van massief houten blokken om het ruimtelijk inzicht, de taalvaardigheid en het probleemoplossend vermogen te stimuleren. 70 blokken in 18 kleuren en 18 vormen, met hulpmiddelen zoals bogen, wielen, cilinders, oprijplaten en een vormendoos.

Bij aanschaf van de blokkenset ontvangt u een gids met meer dan 20 activiteiten.

Bouw dorpen, torens, en bruggen, tover de opbergdoos om tot een trekkar om mee te rijden, ontdek nieuwe vormen en kleuren, stapel de blokken op en gooi ze weer omver, breng een verhaal tot leven met de poppetjes, speel domino. Of bedenk zelf een activiteit. 

Ontwikkeld door deskundigen

De set is in samenwerking met een team van deskundigen, academici, onderzoekers en specialisten ontwikkeld, in oorsprong om kinderen in elke belangrijke ontwikkelingsfase precies te bieden wat ze nodig hebben en leuk vinden. 

Duurzame, veilige materialen

Gemaakt van de meest hoogwaardige, natuurlijke en veilige materialen, zoals FSC-gecertificeerd duurzaam gewonnen hout met een watergedragen, niet-giftige lak.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten