Blokken set - Loververy Blokken set - Loververy Blokken set - Loververy
Blokken set - Loververy Blokken set - Loververy Blokken set - Loververy
Blokken set - Lovevery
0 Reviews | Review toevoegen
Bekroonde blokkenset. Wetenschappelijk onderbouwd systeem van massief houten blokken. 70 blokken in 18 kleuren , 18 vormen, met hulpmiddelen zoals bogen, wielen, cilinders, oprijplaten, vormendoos.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 123,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Bekroonde blokkenset

Een wetenschappelijk onderbouwd systeem van massief houten blokken om het ruimtelijk inzicht, de taalvaardigheid en het probleemoplossend vermogen te stimuleren. 70 blokken in 18 kleuren en 18 vormen, met hulpmiddelen zoals bogen, wielen, cilinders, oprijplaten en een vormendoos.

Bij aanschaf van de blokkenset ontvangt u een gids met meer dan 20 activiteiten.

Bouw dorpen, torens, en bruggen, tover de opbergdoos om tot een trekkar om mee te rijden, ontdek nieuwe vormen en kleuren, stapel de blokken op en gooi ze weer omver, breng een verhaal tot leven met de poppetjes, speel domino. Of bedenk zelf een activiteit. 

Ontwikkeld door deskundigen

De set is in samenwerking met een team van deskundigen, academici, onderzoekers en specialisten ontwikkeld, in oorsprong om kinderen in elke belangrijke ontwikkelingsfase precies te bieden wat ze nodig hebben en leuk vinden. 

Duurzame, veilige materialen

Gemaakt van de meest hoogwaardige, natuurlijke en veilige materialen, zoals FSC-gecertificeerd duurzaam gewonnen hout met een watergedragen, niet-giftige lak.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.