Stoel - Bewegingsstoel speciaal voor dementie - ThevoChair
0 Reviews | Review toevoegen

Bewegingsstoel speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. Schommelende bewegingen kunnen symptomen van dementie verminderen. Evenwicht en waarneming worden beter. Depressie en angst wordt minder.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

  vraag vrijblijvend een offerte aan  

Heeft u interesse in een kennismaking of wilt u een productpresentatie, laat het ons weten, wij maken graag een afspraak. U kunt de ThevoChair kosteloos 14 dagen uitproberen.

Schommelen stimuleert de zintuigen en maakt mensen actief!

Wetenschappelijke studies tonen aan: schommelende bewegingen verminderen symptomen van dementie. De gebruiker is meer in evenwicht en neemt beter waar, terwijl angst en depressies minder worden. Zachte schommelbewegingen worden voorzichtig overgebracht naar voet-, knie- en heupgewrichten.Kenmerken

  • Rug met MiS Micro-Stimulatie®: verbetert de lichaamswaarneming van de gebruiker met dementie.
  • Draaiplateau: is 360° draaibaar en maakt gaan zitten en opstaan gemakkelijk, en zonder enig risico.
  • De ademende stof kan worden gereinigd en gedesinfecteerd. De stof is vochtbestendig en brandvertragend.
  • De ThevoChair voldoet aan de volgende brandveiligheidsnormen: 16 CFR 1632, 16 CFR 1633, Cal. TB 129/ ASTM E 1590, BFD IX-11

De rugleuning van de ThevoChair zet automatisch de geringste beweging van de gebruiker - zelfs ademen – om in micro-kleine tegenbewegingen. Deze MiS Micro-Stimulatie® zorgt ervoor dat de gebruiker zijn lichaam beter voelt en waarneemt. Deze waarneming is essentieel voor de bloedcirculatie, die weer de mobiliteit ondersteunt. Dit is vooral belangrijk voor iets oudere patiënten, en mensen met speciale behoeften. 

Het verschil zit in het verende onderframe van het ThevoChair. De unieke technologie van de geïntegreerde MiS Micro-Stimulatie® is de sleutel tot een betere mobiliteit! 

Voordelen

  • Veel mensen met dementie worden rustiger en meer opmerkzaam
  • Minder zorgen en inspanning voor familieleden en verpleging
  • Geen bijwerkingen – de mogelijkheid om medicijngebruik te verminderen
  • Unieke constructie biedt stabiliteit en voorkomt kantelen
  • Kwaliteitsproduct van Thomashilfen

Voetenbank voor ThevoChair

De voetenbank schommelt mee met de ThevoChair en zorgt voor extra bewegingsimpulsen.
De voetenbank is een extra optie die samen met de ThevoChair besteld kan worden. 

  vraag vrijblijvend een offerte aan  

Heeft u interesse in een kennismaking of wilt u een productpresentatie, laat het ons weten, wij maken graag een afspraak. U kunt een ThevoChair aanschaffen en daarna uitproberen, met recht op retour binnen zes weken. Wanneer u de stoel na de proefperiode wilt retourneren, dan wordt het aankoopbedrag, minus de transportkosten heen en retour à € 90,- ex. btw, op uw bankrekening teruggestort.  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten