BelevenisTafel Scherm - 21,5"of 27" inclusief beeldbellen BelevenisTafel BelevenisTafel - Standaard model BelevenisTafel BelevenisTafel BelevenisTafel BelevenisTafel BelevenisTafel BelevenisTafel BelevenisTafel BelevenisTafel BelevenisTafel BelevenisTafel
BelevenisTafel Scherm - 21,5"of 27" inclusief beeldbellen BelevenisTafel BelevenisTafel - Standaard model BelevenisTafel BelevenisTafel BelevenisTafel BelevenisTafel BelevenisTafel BelevenisTafel BelevenisTafel BelevenisTafel BelevenisTafel BelevenisTafel
BelevenisTafel Scherm & beeldbellen
0 Review | Review toevoegen
Het BelevenisTafel Scherm is makkelijk mee te nemen naar een andere locatie. Het scherm kunt u plat op tafel gebruiken of rechtop met behulp van een uitzetbeugel.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

  Vraag vrijblijvend een offerte aan  

Samen actief

De BelevenisTafel is moderne technologie in een verplaatsbare, rolstoelvriendelijke tafel die flexibel inzetbaar is in verschillende ruimtes. Het belangrijkste kenmerk van de BelevenisTafel is dat mensen samen aan tafel zitten en gezamenlijk activiteiten uitvoeren. De BelevenisTafel biedt bewoners van zorginstellingen ontspanning, beleving en stimulering van het geheugen.

Samen beleven

Naast activiteitenbegeleiding kan de BelevenisTafel ingezet worden tijdens het verlenen van de zorg. Omdat meer mensen tegelijkertijd samen met de tafel aan de slag gaan, kunnen medewerkers aan verschillende mensen tegelijkertijd kwalitatief hoogstaande zorg bieden.

Over de tafel

De BelevenisTafel is een familie van verplaatsbare, rolstoelvriendelijke tafels die op elke gewenste plek neergezet kunnen worden. Het belangrijkste kenmerk van de BelevenisTafel is dat mensen samen aan tafel zitten en gezamenlijk activiteiten uitvoeren.

Software voor ouderenzorg

De BelevenisTafel is er voor álle ouderen: van vitale senioren tot ouderen met ernstige geheugenproblematiek. Door het brede aanbod van interactieve social & serious games kan iedereen meedoen. Dit zorgt voor saamhorigheid en verbinding.

Voor zorgmedewerkers betekent de BelevenisTafel een laagdrempelige manier om ouderen bij elkaar te brengen. Om mensen de kans te geven meer van zichzelf te laten zien en plezier te hebben met elkaar. Zo zorgt de BelevenisTafel voor meer voldoening tijdens het werk.
 • Spellen en applicaties voor elk stadium van dementie
 • Groot aanbod van muziek en kinderliedjes van vroeger
 • Interactieve praatplaten met herkenbare beelden

Software voor gehandicaptenzorg

De BelevenisTafel is warme technologie die zorgt voor plezier en interactie. Door het samenspel dat spontaan op gang komt, verbinden mensen met een verstandelijke beperking makkelijk met elkaar. Dit zorgt voor waardevolle, vrolijke momenten in de zorg.

Even zelf de regie hebben. Ontdekken wat je allemaal kan. Blijven groeien en je ontwikkelen. Maar vooral samen spelen. Dat is wat de BelevenisTafel betekent voor mensen met een verstandelijke beperking. 

De BelevenisTafel is er voor elk niveau en elke leeftijd binnen de gehandicaptenzorg. Van ballontikken en dierengeluiden tot puzzels, memory, bingo, taal -en verkeerspelletjes en rekengames; er is voor iedereen wat te vinden!

Spellen hebben aansprekende geluiden, felle kleuren en een eenvoudige interactie. Speciaal voor hen die daar behoefte aan hebben, is er een prikkelarme versie.

Onvergetelijk Museumtafel onderdeel van de Belevenistafel

De Belevenistafel is de trotse sponsor en ontwikkelaar van de Onvergetelijk Museumtafel. Deze software, ontwikkeld in samenwerking met het Stedelijk Museum en Van Abbemuseum, maakt kunst toegankelijk voor ouderen door heel Nederland. Voor eind 2019 zal de Onvergetelijk Museumtafel beschikbaar zijn op meer dan 400 BelevenisTafels.

Alleen voor bewoners van zorgorganisaties

De BelevenisTafel kan alleen worden gebruikt door mensen die in een zorgorganisatie verblijven. Particulieren kunnen echter wel een BelevenisTafel kopen, mits deze als geschenk bedoeld is voor een bewoner van een zorgorganisatie. In dat geval wordt de BelevenisTafel rechtstreeks bezorgd op het adres van de zorgorganisatie.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan  

Modellen

De tafel waarop het scherm met de software wordt geïnstalleerd is verplaatsbaar dankzij de wielenset en daarom flexibel inzetbaar in verschillende ruimtes. Het houten model is robuust, betrouwbaar, duurzaam en energiezuinig.

De software van BelevenisTafel kan ook geleverd worden met een mobiele koffer, een kantelbaar scherm en een overbed tafel, speciaal geschikt voor woonzorgcentra met elk hun eigen pluspunten. 

BelevenisTafel Scherm 21,5" of 27" - inclusief beeldbellen

 • Individueel te gebruiken of in groepsverband
 • 10 touchpunten, PCAP technologie: scherm zonder opstaande rand
 • Ingebouwde computer met besturingssysteem
 • Toegankelijk via Wi-Fi
 • Technische specificaties voldoen aan alle eisen om de software probleemloos te laten werken
 • Kleine variant: 21,5 inch multitouchscherm
 • Grote variant: Grote tas 45 x 72,5 x 6 cm met 27 inch multitouchscherm
 • Inclusief toetsenbord en externe speaker

 

BelevenisTafel Cosy - Standaard model
 • Samen aan tafel in groepsverbandStandaard hoogte of systeem met ingebouwde liften in de poten (meerprijs)
 • 42 inch of 55 inch scherm, 12 touchpunten, PCAP technologie: scherm zonder opstaande rand
 • Inclusief pc, draadloos toetsenbord en besturingssysteem
 • Toegankelijk via WIFI en UTP
 • Technische specificaties voldoen aan alle eisen om de software probleemloos te laten werken
 • Afmetingen stand. hoogte: 80 cm hoog, 128 cm lang, 88 cm breed, 66 cm tussen vloer onderkant tafelBelevenisTafel Ely - kantelbaar
 • Samen aan tafel in groepsverband
 • Systeem is elektrisch in hoogte verstelbaar en kantelbaar
 • 42 inch of 55 inch scherm, 12 touchpunten, PCAP technologie: scherm zonder opstaande rand
 • Inclusief pc, draadloos toetsenbord en besturingssysteem
 • Toegankelijk via WIFI en UTP
 • Technische specificaties voldoen aan alle eisen om de software probleemloos te laten werken


 BelevenisTafel Louise - overbed model

 • Individueel gebruik voor o.a. bedlegerige bewoners
 • In hoogte verstelbaar met gasveer
 • 21,5 inch scherm, 10 touchpunten, PCAP technologie: scherm zonder opstaande rand
 • Ingebouwde computer met besturingssysteem
 • Toegankelijk via WIFI
 • Technische specificaties voldoen aan alle eisen om de software probleemloos te laten werken
 
  vraag vrijblijvend een offerte aan  

Software - Programma's die de ouderenzorg ondersteunen

Tientallen programma's standaard meegeleverd en vele optionele toevoegingen 
In de ouderenzorg is het een uitdaging om de interactie van bewoners onderling te stimuleren. De afgelopen jaren hebben wij onderzoek gedaan met zorginstellingen om een toepassing te ontwikkelen die hier ondersteuning in biedt. De BelevenisTafel ondersteunt verschillende aspecten van de ouderenzorg. Alle programma’s bieden een aanvulling op het activiteitenprogramma van de zorginstelling. Regelmatig verschijnen er updates, gebaseerd op gerichte vragen van medewerkers in de zorg. 

Reminiscentie
Met de BelevenisTafel brengt u gesprekken over vroeger op gang. De praatplaten, muziek van vroeger, vrolijke kinderliedjes en oude televisieprogramma’s kunnen u hierbij helpen. De applicatie Terugkijken bevat 30 televisiefragmenten uit de Nederlandse televisiegeschiedenis.

Dementie
Voor mensen met dementie biedt de BelevenisTafel speciale programma’s. Deze zijn toegespitst op wat mensen in verschillende fases van dementie nog kunnen. Ze zijn ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals. De basis is actie-reactie: een kleine handeling geeft een duidelijke reactie. Verschillende soorten activiteiten ondersteunen de motoriek.

Braintraining 
Puzzels, geheugenspelletjes, taalspelletjes, woordenzoekers, geluidenspelletjes, vraag- en antwoordspelletjes, voorwerpen sorteren, beelden herkennen, memory, evenwichtsspelletjes, activiteiten met beweging en ruimtelijk inzicht, quizzen en tekenspelletjes ondersteunen de Braintraining. De spellen zorgen voor een uitdaging op niveaus van zeer eenvoudig tot moeilijk.

Ontspanning
Spelletjes, video en muziek zorgen voor ontspanning met de BelevenisTafel. Bewoners beleven plezier aan de bijzondere Polygoonjournaals, legendarische voetbalwedstrijden, vrolijke televisiefragmenten en hartverwarmende foto’s van het koningshuis. De jukebox zorgt voor klanken uit het verleden, vrolijke muziek nodigt uit tot meezingen.

Familie
De BelevenisTafel biedt de mogelijkheid om familie bij activiteiten te betrekken: Spelletjes om samen met de kleinkinderen te spelen, samen herinneringen ophalen, samen zingen en meer! Het is ook mogelijk om eigen foto’s, video’s of muziek aan de BelevenisTafel toe te voegen. Hiermee kunnen herinneringen uit het eigen leven in beeld worden gebracht in een familiealbum of levensboek.


Eigen materiaal
Foto’s van een feest, een uitstapje, bekende plekken uit de buurt of een familiedag houden de herinnering levend. Het is gemakkelijk om eigen foto’s of video op de BelevenisTafel te installeren. U kunt dit zelf uitproberen tijdens een demonstratie bij u op locatie.

Communicatie
In de ouderenzorg is het een uitdaging om de interactie tussen bewoners onderling te stimuleren. Communicatie is een essentieel onderdeel van alle programma’s op de BelevenisTafel. De programma’s nodigen uit tot vertellen, luisteren, zingen en met elkaar praten.

Onvergetelijk MuseumTafel
Dit programma biedt ouderen een bezoek aan een museum, zonder dat ze daarvoor de deur uit moeten. Musea hebben hun collectie exclusief voor de BelevenisTafel opengesteld, met activiteiten voor mensen met dementie. Elke instelling met een BelevenisTafel krijgt dit programma (en ook de updates) er gratis bij.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.