BBrain Basic - Sprekende kalenderklok
0 Reviews | Review toevoegen

Deze unieke en moderne klok doet veel meer dan alleen de tijd aangeven. Met duidelijke dag- en tijdsaanduiding en uitgesproken herinneringen. Mogelijkheid om zelf herinnering in te spreken.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 79,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Deze unieke en moderne klok doet veel meer dan alleen de tijd aangeven. In oorsprong ontwikkeld voor slechtzienden. De BBrain Basic klok kan de persoon om wie u geeft, helpen onafhankelijk te blijven, zich aan een dagelijkse routine te houden en belangrijke afspraken na te komen.
  • De klok heeft 20 vooraf ingestelde herinneringsberichten die kunnen worden ingesteld om dagelijks, wekelijks of als eenmalig uitgesproken te worden.
  • U kunt ook uw eigen gepersonaliseerde herinneringsberichten opnemen om een vertrouwd gevoel te bieden.
  • Met grote, gemakkelijk te lezen tekst is dit een perfecte klok voor ouderen of slechtzienden.

Meer dan 20 voorgeprogrammeerde reminders

Maak een keuze uit een van de 20 voorgeprogrammeerde reminders. Ze herinneren bijvoorbeeld aan het nemen van uw medicijnen, het drinken van een glaasje water of geplande gebeurtenissen zoals doktersafspraken of familiebezoeken.

Liever uw eigen stem horen of de stem van een dierbare?

Met de BBrain Basic kunt u zelf opnames maken van een reminder die u op gezette tijden laat afspelen. De klok helpt bij uw dagelijkse planning en structuur.Wekker uitzetten

De alarmweergave kan worden uitgezet door de knop bovenop het apparaat in te drukken. Eerst zal dan de tijd en dag worden uitgesproken, waarna de alarmmelding van het scherm verdwijnt en de gewone weergave verschijnt.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten