Alzheimer voor beginners | Leo van Dijk Alzheimer voor beginners | Leo van Dijk Alzheimer voor beginners | Leo van Dijk
Alzheimer voor beginners | Leo van Dijk Alzheimer voor beginners | Leo van Dijk Alzheimer voor beginners | Leo van Dijk
Alzheimer voor beginners | gratis PDF
0 Review | Review toevoegen
Na de diagnose Alzheimer vroeg Leo van Dijk zich af hoe hij met die wetenschap verder moest. Maak kennis met zijn negen ontdekkingen en gebruik ze als inspiratie voor een waardevol leven met dementie.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 0,00
Prijs per stuk
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Na de diagnose Alzheimer vroeg Leo van Dijk zich af hoe hij met die wetenschap verder moest. Hij bezocht lezingen, las van alles, mailde met specialisten. Er moest toch iéts zijn voor mensen met beginnende dementie? Leo was op zoek naar houvast, een manier om zichzelf te blijven, handvatten om er mee om te gaan. Hij vond niets. Er was niets. Met dit boekje wil hij dat veranderen. Maak kennis met zijn negen ontdekkingen en gebruik ze als inspiratie voor een waardevol leven met dementie.

  vraag de pdf kosteloos aan  

Een must read voor iedereen die begint te vergeten, hun naasten en verzorgenden.

De auteur Leo van Dijk aan het woord

"Na de diagnose Alzheimer in 2008 ging ik zelf op onderzoek uit hoe ik met die wetenschap verder moest. Ik bezocht lezingen, las van alles, mailde met specialisten. Er moest toch iets zijn voor mensen met beginnende dementie? Ik was op zoek naar houvast, een manier om mezelf te blijven, handvatten om er mee om te gaan. Ik vond niets. Er was niets. Dat wilde ik veranderen. Het boekje dat je nu in handen hebt is mijn cadeau aan iedereen die hiermee te maken heeft. Mijn negen ontdekkingen helpen me nu al ruim tien jaar om een leven met dementie leefbaar te houden. Ik heb ze al vaker gedeeld, maar nu is er dit boekje waar jij ook echt mee aan de gang kunt.

Bekijk mijn negen ontdekkingen en gebruik ze als inspiratie. En begin er vooral tijdig aan. Dan heb je er lang plezier van. Doe het voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Probeer het gewoon. Ik wens je nog een mooi leven toe."


Leo van Dijk (1933)

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ISBN
stdb
Auteur
Leo van Dijk
Uitgeverij
Stichting Dilemmaboek