Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid
Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid
Bordspel - Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid
0 Review | Review toevoegen
Kijken naar wat wél kan in plaats van wat niet meer lukt. Maak met het bordspel Positieve Gezondheid speels en laagdrempelig kennis met deze populaire hulpverleningsbenadering van Machteld Huber.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

‚ā¨¬†119,95
Prijs per Speldoos
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie?

Kijken naar wat wél kan in plaats van wat niet meer lukt. Dat is de gedachte achter het bordspel Positieve Gezondheid. In de hulpverlening werken mensen steeds meer vanuit deze gedachte, maar veel mensen kennen deze hulpverleningsbenadering nog niet. Daarom is dit spel ontwikkeld waarin mensen op een eigenwijze, speelse en laagdrempelige manier kennismaken met Positieve Gezondheid.

Dit spel is ontwikkeld in samenwerking met Machteld Huber en het team van Institute for Positive Health.

Desgewenst kunt u ook een workshop of training volgen om kennis te maken met de thema’s van Positieve Gezondheid in relatie tot mensen met dementie. Ontdek welke toepassingen het bordspel heeft, of leer zelf mensen te begeleiden bij het spelen van het bordspel.

Inhoud van het spel

"Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid" kan gespeeld worden in groepen van zes spelers én er is een speciale 1 op 1 versie, om binnen 15 minuten tot een ander gesprek te komen.

U ontvangt:

-    zes dubbelzijdige speelborden
-    165 opdrachtkaarten, 
-    140 afbeeldingen, 
-    een dobbelsteen met de thema’s van Positieve Gezondheid, 
-    fiches, 
-    een zandloper
-    een actieblok.

Het spel is met ruim 400 personen getest, vanuit alle doelgroepen, kwetsbare ouderen, anderstaligen, laaggeletterden, mensen met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking. En met zorgprofessionals, POH, thuiszorgmedewerkers, taalmaatjes, welzijnsmedewerkers, huisartsen en trainers Positieve Gezondheid.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.