Radio - 1 bedieningsknop Retro
Radio - 1 bedieningsknop Retro
Reviews | Review toevoegen

Perfecte radio voor ouderen die technologie verwarrend vinden. De gebruiker hoeft slechts 1 goed herkenbare knop voor de zenderkeuze en het volume van de radio bovenop de radio te bedienen.

Standaard levertijd

3 -5 werkdagen

€ 135,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Heel handig voor mensen met geheugenproblemen of dementie, beweeglijkheidsproblemen of voor mensen met een visuele handicap.
Muziek heeft als geen ander medium het vermogen om de communicatie op gang te brengen en het levensgeluk te verhogen.

Juist muziek heeft als unieke werking* dat het belangrijke gebeurtenissen, gevoelens en gedachtengoed documenteert en opslaat in het lange termijn geheugen dat, in tegenstelling tot het korte termijn geheugen, nog wel voldoende functioneert. Het wakkert het bewustzijn weer aan en doet de herinneringen aan vroeger herleven waardoor er ruimte is voor verdieping en contact.

Bezig zijn met muziek maakt mensen alert, wakker en beter benaderbaar. Het geeft ze eigenwaarde en het biedt troost en verstrooiing.

Retro radio met 1 bedieningsknop

De Retro radio met één knop is een nieuw innovatief ontwerp dat de mogelijkheid biedt om op een gemakkelijke manier naar uw favoriete radiozenders te luisteren zonder het gedoe van constant opnieuw een zender te hoeven zoeken of het volume te wijzigen. Perfect voor degenen die hun favoriete station elke dag willen beluisteren, of voor wie het bedienen van knoppen moeilijk of verwarrend is.

De Radio heeft twee knoppen; één voor volume en één voor de frequentie. Nadat U de radio hebt ingesteld op het station en volume waarop u wilt beluisteren kunt u de radio inschakelen en uitschakelen door op de grote knop op de bovenkant te drukken. De bedieningsknoppen worden achter een klep verborgen.

De radio is tevens voorzien van een USB-audio-functie. Als u muziek wilt spelen via een USB-stick, dan verwijdert u gewoon het voorpaneel.

Producteigenschappen:
  • Ontvangt AM/FM zenders via de ether (kan geen digitale zenders ontvangen)
  • Afmetingen 29,5 x 15 x 18 cm (LxBxH)
  • Een deksel dat de bediening van de radio afdekt voor de gebruiker en maar 1 knop bovenop heeft om de radio aan of uit te zetten
  • De zenderkeuze en het volume van de radio kunnen vooraf ingesteld worden door een verzorger
  • Muziek kan ook afgespeeld worden vanaf een USB stick
  • Voeding via snoer of batterijen (batterijen niet inbegrepen)
  • Grote luidspreker in de voorkant
*Bron: De soundtrack van je leven - muziek op maat voor mensen met dementie van De Zaak Bakker te Alkmaar.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews