Zembro 24/7 horloge - persoonsalarmering - voor binnen en buiten
0 Reviews | Review toevoegen

Een elegant horloge met alarmfunctie, spreek-luisterverbinding, locatiebepaling en een gekoppelde app. Kan 24 uur per dag gedragen worden. Werkt zowel binnen als buiten, in heel Europa.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 349,00
Prijs per stuk, exclusief abonnement

 

Op verlanglijst
 

| Meer

Bestellen? Klik op de links hieronder

U bestelt de Zembro hier nu extra voordelig! De eenmalige activitatiekosten (t.w.v. € 49,00) worden voor Dementie-winkel-klanten niet in rekening gebracht. 

  Wilt u het Zembro Standaard horloge kopen? Klik op deze link  
  Wilt u het Zembro Plus horloge kopen? Klik op deze link

Voor wie en waarom

Voel u veilig, vrij en zelfstandig met het Zembro horloge. Deze elegante, intelligente armband zorgt ervoor dat u, als actieve senior, met een druk op de knop (4 seconden ingedrukt houden, zgn. actieve alarmering) contact maakt met familie, vrienden of mantelzorgers. Zij ontvangen het alarmbericht 24/7 op hun smartphone – via de Zembro app – en ontvangen bovendien een nauwkeurige outdoor GPS locatie. Hierna kunnen zij (met de smartphone) telefonisch met de armband in contact worden gebracht: er komt via de armband een spraak- en luisterverbinding tot stand. Zelf heeft u geen telefoon nodig. 

De persoonsalarmering werkt in heel Europa en met elk mobiel netwerk. Zembro streeft andere noodknoppen voorbij als het gaat om de toepassing van geavanceerde techniek.

Zembro is verkrijgbaar in twee varianten. De Zembro Standaard en de Zembro Plus. Het voordeel is dat u in de Zembro plus ook een veilige zone in kunt stellen (zgn. passieve alarmering). Komt u als senior daarbuiten, dan worden de contacten automatisch gealarmeerd. Ook hier kunt u met elkaar spreken en kan u snel worden teruggevonden. Bijzonder is dat ook binnenshuis de locatie nauwkeurig (verdieping, kamer) bepaald kan worden. Een verzekerde sluiting zodat u het horloge niet per ongeluk uit kunt doen is optioneel.

Zembro Standaard

 • Een persoonsalarm met GPS en horloge in één;
 • Zeer eenvoudig in gebruik; geen knoppen of menu-structuur;
 • Werkt binnen én buiten;
 • Waterdicht. u kunt ermee douchen, baden etc.;
 • Locatiebepaling bij alarm;
 • Dwaalalarm: u kunt een veilige zone instellen. Komt u als senior daarbuiten, dan worden de connecties gealarmeerd;
 • Spreek- en luisterfunctie bij alarm;
 • Batterij gaat minstens een week mee (2 tot 6 dagen bij Zembro Plus;
 • Handige app voor de familie;
 • Modern design, niet stigmatiserend.
In tegenstelling tot bepaalde andere persoonsalarmeringen kunnen de Zembro contacten niet continu zien waar u zich bevindt. Dit kan alleen als u actief (op knop drukken) OF passief (dwaaldetectie na het verlaten van de vooraf ingestelde veilige zone) ‘alarm’ slaat. Op die manier beschermt Zembro uw privacy en wordt enkel in geval van nood deze vertrouwelijke informatie doorgegeven.


Het Zembro horloge is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk zwart en beige

Waterdicht

Het vederlichte Zembro horloge draagt u dag en nacht. U kunt ermee afwassen, douchen en baden. Ideaal, want zo hoeft u de armband nooit af te doen. De

oplaadbare batterij hoeft u slechts éénmaal per week op te laden. Waarna deze binnen 1 uur volledig is opgeladen, via de bijgeleverde USB-kabel. Wij adviseren de armband op te laden op een moment dat er iemand bij u is. Met één druk het scherm (ook de drukknop) verschijnt tevens de tijd op de armband. Dit maakt de armband een persoonsalarmering en horloge in een.

Zembro senior en Zembro connecties

De Zembro senior bent u, de drager van de armband. De Zembro contacten zijn alle contactpersonen (contacten) die de Zembro app hebben gedownload, via de App Store/ Google Play Store. Het aantal contacten dat de App kan downloaden is onbeperkt. Zo is er altijd iemand die u kan helpen. Tevens zien de Zembro contacten – in de app – wanneer de batterij van het Zembro horloge bijna leeg is. Zo kunnen zij u op tijd waarschuwen. Zelf kunt u, als Zembro senior, de batterijstatus controleren door twee keer op het scherm te drukken.

Zembro sociale alarmering

Zembro sociale alarmering is het serviceabonnement (€ 15,00 per maand), waardoor het Zembro horloge altijd en overal (in heel Europa) verbonden is. Tevens kunt u binnen dit serviceabonnement een onbeperkt aantal Zembro contacten toevoegen in de app. In geval van alarm ontvangen zij (een voor een) een bericht via de app, met daarin uw gps-locatie. Zembro sociale alarmering ontwikkelt zich continu en hiermee is Zembro een zeer geavanceerde persoonsalarmering. De kosten voor dit abonnement bedragen € 15,00. Dit betaalt u maandelijks. Elke update (App en firmware) is inclusief en hiervoor betaalt u niets extra.

Zembro 24/7 alarmservice (professionele alarmering)

Kiest u liever voor nog meer zekerheid? Dan is Zembro 24/7 alarmservice (professionele alarmering) aan te bevelen. Deze service is optioneel, waarbij een professionele zorgcentrale uw alarmering opvangt. De meerkosten hiervoor bedragen € 12,00 per maand.

Zembro Plus

Een ingrijpende zorgoplossing is niet meteen nodig en de senior kan langer thuis blijven wonen. Hij staat immers altijd en overal in verbinding met de mensen die voor hem zorgen dankzij de Zembro app voor de contacten en de Zembro 24/7 alarmcentrale. Bijzonder is dat ook binnenshuis de locatie nauwkeurig (verdieping, kamer) bepaald kan worden. En buiten kan er een veilige zone ingesteld worden.

 • Inclusief verzekerde sluiting (uit- en aandoen is mogelijk met de hulp van een ander persoon)
 • Inclusief dwaalalarmfunctie – (batterijautonomie 2-6 dagen)
 • Inclusief : 4 Zembro bakens, voor een verbeterde lokatiebepaling ook binnenshuis.

Tarieven:

U bestelt de Zembro hier nu extra voordelig! De eenmalige activitatiekosten (t.w.v. € 49,00) worden voor Dementie-winkel-klanten niet in rekening gebracht.

Zembro standaard
 • U betaalt € 349,00. Vervolgens betaalt u voor het serviceabonnement € 15,00 per maand. 
 • De meerkosten van de Zembro 24/7 alarmservice professionele alarmering zijn €12,00 per maand, de totale maandkosten bedragen dan € 27,00 per maand.
Wilt u het Zembro Standaard horloge kopen? Klik op deze link. 

Zembro Plus
 • U betaalt € 429,00. Vervolgens betaalt u voor het serviceabonnement € 29,00 per maand. (inclusief Zembro Professionele alarmering, t.w.v. € 12,00 per maand, incl. de Zembro service t.w.v. €15,00 per maand, inclusief de dwaalalarmfunctie)
 • De verzekerde sluiting en de Zembro bakens voor een verbeterde indoor lokatiebepaling zijn inbegrepen.
  Wilt u het Zembro Plus horloge kopen? Klik op deze link

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten