Whapp - De WeHelpen App Whapp - De WeHelpen App Whapp - De WeHelpen App Whapp - De WeHelpen App Whapp - De WeHelpen App Whapp - De WeHelpen App
Whapp - De WeHelpen App Whapp - De WeHelpen App Whapp - De WeHelpen App Whapp - De WeHelpen App Whapp - De WeHelpen App Whapp - De WeHelpen App
Whapp - De WeHelpen App
0 Reviews | Review toevoegen
Zoek je iemand om boodschappen te doen? Of wil je weten wat mensen in de buurt nodig hebben, zodat je kan helpen? Whapp zoekt een match voor je.

Standaard levertijd

1 werkdag

ÔéČ┬á0,00
Prijs per app
 
Op verlanglijst

| Meer

Whapp maakt het makkelijk om elkaar in de buurt te helpen, zeker nu.

Zoek je iemand om boodschappen te doen? Of wil je weten wat mensen in jouw buurt nodig hebben, zodat je kunt helpen? Whapp zoekt een match voor je. De app stuurt de vraag naar een aanbieder in de buurt. En zoekt verder als het nu niet uitkomt.

Iedereen die Whapp heeft gedownload doet mee.

Maak een profiel met foto, een korte tekst over jezelf en vertel bijvoorbeeld wat je leuk vindt om te doen. Je ontvangt vervolgens vragen van buurtgenoten die hulp nodig hebben.
Je kunt ook zelf een vraag plaatsen. Zodra iemand een vraag in Whapp stelt, wordt deze een voor een aan de gebruikers in de buurt voorgelegd. Je krijgt dus vanzelf een vraag van Whapp en besluit dan of je kunt helpen.

Hoe reageer ik op een vraag?

Met Whapp kun je niet alleen zelf om hulp vragen, maar ook jouw hulp aanbieden aan andere gebruikers. Wanneer iemand in jouw omgeving om hulp vraagt, zoekt Whapp gebruikers die bij die vraag passen. Als jij een match bent, stuurt Whapp je een berichtje met daarin de vraag. Wil je helpen, dan kun je direct met de hulpvrager chatten.

Downloaden Whapp

Whapp is te downloaden via de App Store indien u een telefoon van Apple heeft, en via de Google Play store indien u een Android telefoon heeft. 

Whapp is gemaakt door WeHelpen

WeHelpen is een coöperatie die zich sterk maakt voor actieve maatschappelijke betrokkenheid. Met producten als wehelpen.nl, huppla.nl, BordjeVol en Whapp werken de leden aan een samenleving waarin elkaar helpen vanzelfsprekend is. 

Heb je al een account bij wehelpen.nl? Dan kun je daarmee ook inloggen op Whapp en gelijk aan de slag.

Heeft u nog geen account? 
  maak een account aan  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.