WeHelpen - Vraag hulp aan een vrijwilliger in de buurt
WeHelpen - Vraag hulp aan een vrijwilliger in de buurt
0 Reviews | Review toevoegen
Op www.wehelpen.nl kan iedereen een kosteloos een account aanmaken om hulp te bieden of te vragen. Zo kun je elkaar gemakkelijk zoeken en vinden.

Standaard levertijd

1 werkdag

ÔéČ┬á0,00
Prijs per vouchercode waarmee u zorgom.nl twee maanden gratis kunt uitproberen
 
Op verlanglijst

| Meer

Kun jij af en toe wat hulp gebruiken?

Op www.wehelpen.nl kan iedereen een account aanmaken om hulp te bieden of te vragen. Zo kun je elkaar gemakkelijk zoeken en vinden. En maak dan bijvoorbeeld in het wijkcentrum of bij de bibliotheek een afspraak om te kijken of het klikt. De website wehelpen.nl is gratis en voor iedereen. Binnen een paar klikken kan er een hulpvraag worden aangemaakt.ÔÇő

Hulp voor iemand anders organiseren

WeHelpen biedt je een besloten, online omgeving met een agenda, een notitieblok en logboek zodat je samen iemand kunt helpen. Bijvoorbeeld je moeder die zo lang mogelijk zelfstandig wil blijven wonen en daarbij wat hulp nodig heeft. Of iemand die net uit het ziekenhuis komt en een hond heeft die uitgelaten moet worden. 

Wil jij best eens iets doen voor een ander?

Vul je postcode in en bekijk wie hulp nodig heeft in jouw omgeving en waarmee. Of geef aan wat jij leuk vindt om te doen, zodat iemand op jouw aanbod kan reageren. Het gaat om burenhulp of een vriendendienst, dus je kunt geen vergoeding vragen.

  maak een account aan  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.