Watchi Care Telefoonhorloge Professional met GPS - Voor zorgorganisaties
0 Reviews | Review toevoegen

Stijlvolle persoonsalarmering voor intramurale -en extramurale zorg. Op één apparaat zien waar de cliënten zich bevinden, berichten sturen, met uw cliënten bellen of een herinnering instellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Watchi Care Professional

Stijlvolle persoonsalarmering voor intramurale -en extramurale zorg. In een oogopslag precies weten waar de cliënten zich bevinden. Berichten sturen en met uw cliënten bellen of een herinnering instellen voor medicijninname of een doktersafspraak. Allemaal in één apparaat.

Ontdek de functies

 

Nooit meer verdwalen

De positiebepaling van de Watchi Care is de beste in de markt. Zowel intra -en extramuraal.

De Watchi Care maakt gebruik van Wifi/GPS/LBS technologie en de positie wordt bepaald door Google location services. Tevens kan de Watchi voor intramurale positionering verbonden worden met beacons waardoor de positie van uw cliënten tot op 1 meter nauwkeurig wordt weergegeven. Nauwkeuriger kan niet!

Met zonedetectie kunt u gebieden instellen waarbinnen het veilig is voor uw cliënt. Deze zones worden aangegeven op een digitale kaart en opgeslagen in het profiel van de drager. De zones kunnen variëren gedurende de dag en nacht en aangepast worden aan de levensstijl. Als uw cliënt een zone verlaat, volgt automatisch een alarm. Het alarm wordt vervolgens verzonden naar de SOS-keten.

In geval van nood

In geval van nood wordt de SOS-keten geactiveerd. Als er contact is gelegd met een contact van de SOS-keten, wordt er automatisch een spreek-luister- verbinding opgezet. De verzorger kan via een smartphone of op de computer precies zien waar de Watchi Care Professional zich bevindt.

Medicijnen al ingenomen?

Via de beheerpagina kunt u herinneringen en afspraken instellen voor uw cliënt. Bijvoorbeeld wanneer er medicijnen ingenomen moeten worden of uw cliënt naar een afspraak moet. Op herinneringen moet uw cliënt reageren om aan te geven dat de herinnering is gelezen. Deze kennisnemingen worden geregistreerd voor eventuele zorgrapportages.

Hoe gaat het met u, vandaag?

Met het Watchi Care Professional horloge kunnen berichten ontvangen en verstuurd worden. Berichten worden weergegeven op het scherm van het horloge en de tekst wordt getoond of voorgelezen. Het horloge trilt en maakt geluid zodat uw cliënt weet dat er een nieuw bericht is binnengekomen.

Berichten kunnen worden beantwoord door het aanraken van iconen om de afzender te laten zien dat het bericht is ontvangen. Op deze manier houdt u altijd contact met uw cliënt. Deze berichten worden ook gelogd. Hierdoor kunnen de berichten binnen uw organisatie worden gerapporteerd.

Even bellen?

Watchi Care Professional heeft een eigen simkaart. Met deze Watchi kan uw cliënt bellen en gebeld worden. Daarom is er bij de ontwikkeling extra aandacht besteed aan de speaker en de microfoon. Voor een kraakhelder geluid.

Monitoren met het Watchi portaal

Op de beheerpagina van de Watchi Care Professional kunt u alle informatie (meldingen, positie, berichten) en instellingen van het persoonsalarm eenvoudig invoeren, wijzigen en er rapportages van uitdraaien. De beheerpagina kunt u ook bewerken vanaf een smartphone.

Heeft uw organisatie al een portaal heeft voor uw huidige domotica- of verpleegoproepsysteem? Geen probleem. Het Watchi portaal kan daarmee geïntegreerd worden.

Watchi is klaar voor de toekomst!

De Watchi Care professional en het beheersportaal zijn de basis voor onze 'zorg op afstand oplossing'. Ook breidt Watchi haar portfolio uit met Active Assistent Living (AAL) oplossingen. Deze kunnen allemaal bediend en gemonitord worden vanuit het platform.

LeefcirkelXL Care Professional

De Watchi Leefcirkel XL is de oplossing  voor zorginstellingen met een opendeurbeleid, die graag aan de wensen van haar bewoners willen voldoen en hun bewoners de zelfregie willen geven die ze verdienen.

Met Watchi Leefcirkel XL kunt u uw bewoners zowel intramuraal als extramuraal tot op  1,5 meter nauwkeurig volgen.

  vraag hier vrijblijvend een offerte en demo aan  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten