!WIN! Voelbak - Keuze uit 10 thema's
Reviews | Review toevoegen

Mensen met dementie zijn vaak motorisch zeer actief en op zoek naar contract en externe stimulans. Bekende en vertrouwde voorwerpen te voelen, geeft hen zekerheid en heeft een kalmerend effect.

Standaard levertijd

5 - 10 werkdagen

€ 151,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

!Win! een Voelbak. Thema naar keuze.

Dementie-winkel.nl is jarig en trakteert! Win een voelbak naar keuze. Geef aan welke voelbak u wilt winnen. Schrijf het meest overtuigende pleidooi over waarom u in aanmerking komt voor dit cadeau! Stuur uiterlijk 1 juli een e-mail met uw motivatie naar jarig@dementie-winkel.nl onder vermelding van 'Ik win graag een voelbak naar keuze'.

Nu kopen kan natuurlijk ook. Het aankoopbedrag wordt terugbetaald wanneer u wint.

Waarom en voor wie

De tastzin is het vermogen om aanraking of druk waar te nemen. Het herkennen en ontdekken van materialen en texturen door te voelen, werkt zowel ontspannend als stimulerend.

De schootvoelbakken zijn, in samenwerking met zorginstellingen, speciaal ontworpen voor mensen met dementie waarbij beeld, tast en reminiscentie gecombineerd worden. De schootvoelbak nodigt ook uit tot een gesprek over het thema en de herinneringen hieraan.

Er zijn 10 verschillende thema’s ontworpen van de schootvoelbakken. Iedere schootvoelbak heeft weer andere voorwerpen, waardoor er verschillende texturen en materialen zijn om aan te voelen. De 10 verschillende thema’s zijn: afwassen, klussen, wassen, schilderen, tuinieren, handwerken, auto wassen, konijn verzorgen, schaap verzorgen en kat verzorgen.

De inhoud van de schootvoelbak kan afwijken qua beeld en voorwerpen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews