Sjoelbak verkorte versie
Sjoelbak verkorte versie
2 Reviews | Review toevoegen

Sjoelen wordt voor iedereen weer toegankelijk met deze verkorte sjoelbak.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 162,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Sjoelen wordt voor iedereen weer toegankelijk met deze verkorte sjoelbak. Mensen met minder kracht in hun armen komen weer in de gelegenheid hun favoriete spelletje mee te spelen. Bovendien is de bak gemakkelijk op te bergen door zijn compacte uitvoering. 

VERNIEUWDE UITVOERING: De bak is breder gemaakt en de sjoelstenen zijn vervangen voor grotere (originele) sjoelstenen. Het spel is robuuster, heeft een meer volwassen uitstraling en is gemakkelijker om te spelen.

  • Afm. 115 x 42 x 6,5 cm.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

F.J. Teunissen - 13-02-2020 17:36

Kwalitatief goed product. Mensen die door afname van hun arm-/schouderkracht niet meer mee konden doen, kunnen nu weer hun spelletje spelen op de verkorte, maar voor het overige "volwassen" bak. Extra handig voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers die zich niet steeds hoeven te verplaatsen omdat de bak gemakkelijk in de gewenste richting kan worden gedraaid.

Jeroen Vermunt - 10-10-2018 13:28

Een prima sjoelbak geschikt voor mensen met minder kracht. De sjoelbak past op tafel en kan daarom makkelijk naar de deelnemers gedraaid worden. Mooi afgewerkt.

Laatst bekeken producten