Pétanque Superior, indoor, 12 ballen
Pétanque Superior, indoor, 12 ballen
0 Reviews | Review toevoegen

Met dit speciaal door Handi Life ontworpen Pétanque set is het mogelijk om het gehele jaar door binnen Pétanque te spelen. En dat kan in elke ruimte.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 275,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Met dit speciaal door Handi Life ontworpen Pétanque set is het mogelijk om het gehele jaar door binnen Pétanque te spelen. En dat kan in elke ruimte. Ongeacht de ondergrond, geen enkele vloer wordt beschadigd. Het spel bestaat uit vier sets ballen, met vier verschillende kleuren. Deze bijzonder handgemaakte lederen ballen zijn met speciale korrels gevuld. Twee kleine witte target ballen zijn inbegrepen.

Doel van het spel is om je eigen ballen zo dicht mogelijk bij de witte doelbal te krijgen. Dichterbij dan die van de tegenstander. De ballen kunnen gegooid of gerold worden. Daarbij mogen de ballen van de tegenstander worden weggestoten.

Pétanque bevordert in het bijzonder de concentratie, doelnauwkeurigheid, hand- oogcoördinatie en tactiek.

Inhoud: Stevige zwarte nylon opbergtas, 12 handgemaakte ballen (3 gele, 3 blauwe, 3 rode en 3 zwarte ballen), elk een gewicht van 275 gram. doorsnede 8,2 cm. Dikte van het leer is 1,2 mm. Plus 2 witte doel-ballen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten