Speeltafel houten ballen - XL
0 Reviews | Review toevoegen

Deze Baltafel is met een zeer positief resultaat getest in o.a. verzorgingshuizen voor volwassenen en mensen met een beperking en in diverse wachtruimten.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 1.699,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

De ronde tafel heeft een geperforeerde bodem waarop 105 houten ballen in 7 verschillende kleuren liggen (diameter 50 mm). Als afdekplaat wordt een 10 mm dik acrylglas gebruikt. De ballen worden van onderaf verplaatst, door hen met uw vingers te laten springen, van gat naar gat. Maar u kunt ook de ballen laten rollen door ze een duwtje op de baan geven.

Met de ballen kan men spelen, sorteren of een patroon maken. Bijvoorbeeld, bloemen, diamanten ... U kunt ook het strategische spel Halma spelen. Iedereen zal zijn fantasie gebruiken, regels zijn niet nodig. Door het acrylglas, kan iedereen de houten kogels van het ene gat naar het andere gat zien stuiteren. De ballen kunnen niet worden uitgenomen. Geen bal gaat verloren. De afstand tussen de poten is zodanig bepaald dat er zelfs drie rolstoelen comfortabel aan de tafel kunnen zitten.

Het allerbelangrijkste aspect is dat het spel een permanente coördinatie tussen oog en hand bevorderd. Bij alle toepassingen, worden de vingers bewogen en geoefend op hun behendigheid. De verschillende kleuren van de houten ballen hebben een uitdagend karakter dat bijna elke leeftijdsgroep uitnodigt tot spelen.

Afmetingen:
  • diameter van de bovenkant: ca. 110 cm. 
  • de hoogte van de tafel: 76 cm. 
  • afstand tussen de poten: 83 cm.
Materiaal: multiplex, sparren, acryl, beuken. Bijzonder degelijk uitgevoerd.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten