Snoezelmaterialenkar
0 Reviews | Review toevoegen

Complete en compacte verrijdbare kar met alle materialen die nodig zijn om te beginnen met snoezelen. Alle elektrische producten zijn al aangesloten, dus steek de stekker in het stopcontact en alles w

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Complete en compacte verrijdbare kar met alle materialen die nodig zijn om te beginnen met snoezelen. Alle elektrische producten zijn al aangesloten, dus steek de stekker in het stopcontact en alles werkt!
Inclusief HiFi Muzieksysteem met CD/DVD-speler, ingebouwde speakers, Vezelnevelstreng (100 strengen van 2 meter) met Interactieve lichtbron, Relaxer bubbelunit en Space projector. De vier gekleurde opbergboxen zijn voorzien van losse zintuigstimuleringsproducten, gesorteerd op het zintuig (zien, horen, voelen en ruiken). De bubbelunit is bovenop de kar te plaatsen, zodat de deurtjes dicht kunnen tijdens een snoezelsessie. Daarna is deze weer gemakkelijk op te bergen in de kar. Exclusief batterijen. Deze kunnen bij besteld worden. De prodcten in de kar hebben 2 x C batterijen en 2 x D batterijen nodig.

Dit product is niet retourneerbaar uit hygiëneoogpunt of omdat het speciaal op maat en/of kleur gemaakt is!

  vraag vrijblijvend een offerte aan  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten