Snoezelkar Sense Systeem
0 Reviews | Review toevoegen

Met deze snoezelkar kun je een complete sfeer creëren door de beelden, geluiden en kleuren te combineren die overeenkomen met het gekozen thema

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Deze Snoezelkar met het Nenko Interactive- Sense systeem, biedt een extra dimensie in een snoezelruimte. Laat je inspireren door al het moois wat deze snoezelkar te bieden heeft. Hiermee kun je een complete sfeer creëren door de beelden, geluiden en kleuren te combineren die overeenkomen met het gekozen thema (dit is automatisch ingesteld per thema). Wil je liever de kleuren zelf bedienen? Dat is mogelijk met het Schakelpaneel, deze is bij de kar inbegrepen. Wel dien je dan het Sense Systeem even op pauze of stop te zetten zodat de automatisch gekoppelde kleuren daarna zelf te bedienen zijn. (Het Sense systeem en het schakelpaneel functioneren niet tegelijkertijd). Kies zelf de gewenste optie.
Bestaat uit een tablet met bevestiging, beamer en controle-eenheid met WiFi en aansluitingen voor randapparatuur. Sluit de beamer aan op de controle-eenheid en koppel middels bluetooth de nieuwe Nenko versterker voor ruimtelijk geluid. Ook is het mogelijk een bestaande audio-installatie te koppelen (informeer eerst naar de mogelijkheden). Kies een van de ingebouwde thema's waaronder bijvoorbeeld; lente, zomer, herfst, winter, bos, strand of watervallen maar ook opwekkende thema's met mooie felle contrasterende kleuren die allen worden bijgestaan door passend geluid. Liever eigen beelden? Dat kan middels de externe opslag die u in staat stelt eigen beeld af te spelen met de ingebouwde fotoviewer gecombineerd met één van de reeds ingebouwde audiobestanden. Een eenvoudig doch zeer voordelig systeem dat elke ruimte kan omtoveren in een multisensorische wereld.

  vraag vrijblijvend een offerte aan  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten